Ένα... πονηρό κόλπο για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

Ένα... πονηρό κόλπο για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

«Παίξε μπαλίτσα» φίλη μου και δε θα χάσεις!

Από αυτήν εδώ τη στήλη τα έχουμε πει και αναλύσει όλα, μιας και εγώ, ως ακούραστη και μάχιμη ρεπόρτερ των σχέσεων, φροντίζω να ενημερώνω όλες τις πληγωμένες και προβληματισμένες καρδούλες εκεί έξω. Και μιας και είναι καλοκαίρι, και θέλουμε μόνο θετικές ειδήσεις, όσο αυτό είναι δυνατόν τουλάχιστον, σου έχω ένα φανταστικό τρικ, κόλπο, tip, πες το όπως θέλεις anyway, προκειμένου να τραβήξεις το ενδιαφέρον του αγοριού που σου αρέσει, το οποίο εδώ που τα λέμε δεν σου δίνει και πολλή σημασία.

Αυτό όμως θα αλλάξεις με το παλιό ινδιάνικο κόλπο, ή για να είμαι ακριβής με το παλιό... σκωτσέζικο κόλπο:

Έχεις ακούσει φαντάζομαι για το σκωτσέζικο ντους και πώς αυτό είναι ικανό όχι μόνο να τρελάνει το αντικείμενο του πόθου σου, αλλά να το ρίξει και στον έρωτά σου! Ε λοιπόν, στο επιβεβαιώνω και με το παραπάνω. Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς σεξολόγους, ραντεβουλόγους ή τελοσπάντων πάσης φύσεως εξειδικευμένους στις ανθρώπινες σχέσεις, η μοναδική τακτική που σίγουρα αποδίδει είναι η απλή… εναλλαγή συμπεριφοράς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τον… μπερδέψεις! Να γίνεις ένα μικρό ζουζούνι. Ξεκίνα λοιπόν με το ασταμάτητο πρέσινγκ. Προφανώς και δεν εννοώ να γίνεις ενοχλητική και ο χειρότερος εφιάλτης του, αλλά μπορείς σε κάθε περίπτωση να κάνεις την παρουσία σου αισθητή. Ξέρεις τώρα, σχόλια στο Instagram, κανένα μήνυμα, μάθε και το στέκι του καλού κακού. Γενικότερα κάνε οτιδήποτε θα σε φέρει πιο κοντά του και θα του επιτρέψει να σε γνωρίσει.

giphy 1

Και αφού γίνει αυτό για κάποιο διάστημα… απλά εξαφανίσου! Εξαφανίσου από τα social του και από τη ζωή του γενικότερα. Σε περίπτωση που δεν του είσαι αδιάφορη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε ψάξει. Στο χέρι σου είναι να το γυρίσεις υπέρ σου αυτό.