Ο παλιός είναι αλλιώς

Ο παλιός είναι αλλιώς

Γιατί καλώς ή κακώς, η εμπειρία έχει ιδιαίτερο βάρος...

Εκθειάσαμε τις χάρες του 22χρονου και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον 33χρονο που ναι μεν είναι ταλαίπωρος απ' τη ζωή και τις σχέσεις, αλλά έχει άλλο υπόβαθρο. Ο 33χρονος λοιπόν, μπορεί να ψιλοβαριέται να κάνει σεξ (μετά από ένα ολοήμερο μαρτύριο στη δουλειά), μπορεί να ξυπνάει σιχτιρίζοντας το πρωί για το Γολγοθά που τον περιμένει, είναι όμως υπεύθυνος και τα μυαλά στη θέση τους (και όχι στα κάγκελα).

Είναι αυτός που έχει κάνει τις περισσότερες τρέλες που είναι αναμενόμενες στη ζωή και πλέον έχει σοβαρευτεί (λέμε τώρα), έχει επιλέξει να είναι μ' εσάς γιατί έχει δοκιμάσει πολλές άλλες και ξέρει πως εσείς είστε η καλύτερη επιλογή. Είναι αυτός που στο σεξ γνωρίζει τι ακριβώς σας αρέσει, πώς γίνεται τι και πότε, ξέρει πότε να σταματήσει και έχει τη σιγουριά του νικητή. Δεν σας φοβάται ούτε νιώθει υποτελής, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως στο κρεβάτι όλοι εξισώνονται.

Επιπλέον, είναι μια παρέα πιο ώριμη και ευχάριστη που μετά το σεξ θα μπορέσει να κάνει μαζί σας έναν εποικοδομητικό διάλογο –αν δεν σβήσετε και οι δύο άμεσα.