Διακοπές με τον καλό σου: 4 τραγικά πράγματα που κορόιδευες (αλλά τώρα κάνεις)

Διακοπές με τον καλό σου: 4 τραγικά πράγματα που κορόιδευες (αλλά τώρα κάνεις)

Το γνωστό... «σαλιάρισμα» δεν κάνει διακρίσεις!

«Εγώ και να ερωτευτώ έτσι δεν θα κάνω σίγουρα», συνήθιζες να λες με στόμφο στις κολλητές σου κάθε φορά που βλέπατε ζευγαράκι μέσα στα μέλια, ή σχολιάζατε την παθιασμένη σχέση φίλων σας. Ξέρεις τι φράση μεγάλη μπουκιά φάει, μεγάλη κουβέντα μην πεις; Ε αυτό ακριβώς σου συνέβη. Διότι αγαπημένη μου φίλη, το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, τα βέλη του έρωτα σε χτύπησαν και τώρα δεν βλέπεις μπροστά σου. Και να λοιπόν, που έφτασε η στιγμή των διακοπών. Και να λοιπόν, που όσα κορόιδευες τα λούζεσαι και με το παραπάνω. Παρακάτω λοιπόν σου έχω καποια βασικά πράγματα που σίγουρα θα κάνεις, παρόλο που το απέκλειες παλαιότερα.

Να μένετε μονίμως στο δωμάτιο για αγκαλίτσες και σεξ: Αυτή είναι η μαγεία του καλοκαιριού: Να μην κάνεις τίποτα. Μία θάλασσα, ένα φαγητό και μετά σπίτι. Τηλεόραση, κλιματιστικό και ό, τι ήθελε ας προκύψει. Σιγά μην τρέχετε στα clubs.

Nα βγάζετε selfies χωρίς να σας νοιάζει το τοπίο: Μόνο τα μούτρα σας. Μαζί. Και με φιλάκι. Εντάξει χάλια, αλλά είστε ερωτευμένοι. Σας συγχωρώ. Μην το παρακάνετε όμως…

Να τρώτε δίχως αύριο ταΐζοντας ο ένας τον άλλο: Επειδή δηλαδή δεσμευτήκατε, θα πρέπει να παχύνετε κιόλας; Ε όχι! Βέβαια, διακοπές είστε, οπότε μπορείτε να φάτε λίγο παραπάνω. Και εντάξει, μπορείς να τον ταΐσεις στο στόμα. Αλλά μία μπουκιά. Αλλιώς θα γίνετε περίγελος.

Να περπατάτε αγκαλιά στα σοκάκια: Άντε να περπατήσετε για λίγο. Όλο το νησί αγκαλιά όμως δεν πάει πολύ; Δηλαδή να σταυρώσετε και ένα βήμα χωρίς να τσουγκρίσετε! Έλεος.

Διάβασε ακόμη:

Τα 4 πράγματα που αγχώνουν όλα τα κορίτσια το καλοκαίρι

5 πράγματα που κάθε single κορίτσι σιχαίνεται κρυφά

DPG Network