Κι όμως, αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο χωρίζουν τα ζευγάρια

3 SHARES

Και δεν είναι αυτός που νομίζεις!

Σίγουρα όταν μαθαίνουμε για κάποιο χωρισμό, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στο τρίτο πρόσωπο και την απιστία. Και όχι άδικα, μιας και ειδικά τα τελευταία χρόνια η απιστία -δυστυχώς-έχει απενοχοποιηθεί σε σημείο που να μην μας προκαλεί καν εντύπωση. Κι όμως, αν πίστευες ότι αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο ένα ζευγάρι τελικά χωρίζει, ήρθε η ώρα να σου ανατρέψουμε όλα όσα γνώριζες μέχρι στιγμής. 

Όχι φίλη μου, ο βασικός λόγος χωρισμού, και ο μεγαλύτερος εχθρός ενός ερωτευμένου ζεύγους, δεν είναι η απιστία, αλλά όπως υποστηρίζει ο Terri Orbuch-relationship expert-είναι ο ελάχιστος χρόνος που αφιερώνει ο καθένας στον εαυτό του.

Πριν αντιδράσεις, και πριν σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης, εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Κάθε ζευγάρι, το οποίο δεν περνάει χρόνο χωριστά και το οποίο είναι 24 ώρες το 24ωρο μαζί, μοιραία κάποια στιγμή θα βαρεθεί καθώς αναπόφευκτα θα έρθει ο κορεσμός. Και τι συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις; Έχουμε γκρίνια, νεύρα κάτι που οδηγεί σε αποξένωση και φυσικά στην απιστία.

Οπότε, σε περίπτωση που έχεις γίνει στενός κορσές στον καλό σου, άστον να αναπνεύσει γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι τόσο θετικά. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον!

Διαβάστε ακόμη:

Η επιστήμη αποφάνθηκε: Οι σχέσεις παχαίνουν!

Summer love: 4 τύποι που θα συναντήσεις στο νησί και πώς θα τους κατακτήσεις

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ