4 αδιάσειστα σημάδια ότι ο καλός σου... μάλλον σε κοροιδεύει

4 αδιάσειστα σημάδια ότι ο καλός σου... μάλλον σε κοροιδεύει

Μήπως να μην επενδύσεις στη σχέση αυτή φίλη μου;

Οι σχέσεις είναι σπάνιες και δύσκολες. Σίγουρα και απαιτητικές, πόσο μάλλον εν μέσω πανδημίας, όπου οι προσπάθειές μας να διατηρήσουμε το καλό κλίμα με το σύντροφό μας, θα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερες. Τελοσπάντων, αυτή εδώ η στήλη απευθύνεται σε γυναίκες και σε αυτές επικεντρωνόμαστε κάθε φορά. Σήμερα λοιπόν, θα ασχοληθώ με τον αγαπημένο σου και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τα οποία μαρτυρούν έναν περίεργο χαρακτήρα και ακόμη πιο περίεργες προθέσεις απέναντί σου. Με λίγα λόγια, παρακάτω σου έχω κάποια σημάδια, τα οποία αποδεικνύουν ότι το αγόρι σου, δεν είναι και ο πιο.. διάφανος χαρακτήρας και ότι μάλλον αυτά που σου λέει δεν... συνάδουν με τις πράξεις του. Εν ολίγοις, καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο παραπάνω, πριν επενδύσεις τα όνειρά σου στον άνθρωπο αυτό.

1. Ξεκινάμε με τις κοινωνικές συναναστροφές. Όταν ένας άντρας σε γουστάρει και είσαι η θεά του, όταν σε συστήσει, και δεν εννοούμε στον κολλητό του-αλλά γιατί όχι και σε αυτόν-δεν υπάρχει περίπτωση να πει μόνο το όνομά σου και μετά να σε αγνοήσει. Ο άντρας που σε γουστάρει θα πει και με τι ασχολείσαι, θα πει πόσο χιούμορ έχεις, και πόσο καλός άνθρωπος είσαι-ένας άγγελος επί γης έτσι-και θα πει και ένα σωρό άλλα πράγματα, γιατί σε θαυμάζει και νιώθει τυχερός που είναι μαζί σου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, μάλλον σε έχει ολίγον γραμμένη!

2. Και πάνω που γυρίζεις από τη δουλειά χαρούμενη, και του λες ότι ο τάδε συνάδελφος ή ο διευθυντής σου, ο οποίος είναι άντρας τι να κάνουμε τώρα, σου έστειλε συγχαρητήριο mail για να επαινέσει κάτι πολύ ωραίο που έκανες, παίρνεις την απάντησή του, που σου... συνθλίβει τα σωθικά: «Στάνταρ ήθελε να στην πέσει»! Ναι φίλη μου, υπάρχουν πολλοί άντρες που θέλουν να στην πέσουν, αλλά όχι όλοι. Το γεγονός και μόνο ότι σου πετάει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι εκείνος μάλλον θα έστελνε κάτι αντίστοιχο για να... παίξει και να φλερτάρει. Και πολύ πιθανόν να το έχει κάνει στη δική του δουλειά. Το οποίο, εντάξει, θεμιττό είναι, αλλά υποτίθεται έχει σχέση μαζί σου. Εκτός πια αν είσαι τόσο απελευθερωμένη.

3. Συνεχίζουμε με την αυτογνωσία και την πλήρη επίγνωση της κατάστασής του. «Ναι ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά είμαι ηλίθιος» (πάλι χρησιμοποιούμε soft λεξιλόγιο). Τι σημαίνει αυτό κύριέ μου; Ότι σου λέει η γυναίκα με την οποία υποτίθεται είσαι μαζί, ότι την ενοχλεί κάτι, και η απάντησή σου είναι αυτή; Χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια να κάνεις έστω μία μικρή... διόρθωση; Και όχι τίποτα άλλο, η παραδοχή αυτή σε αφήνει και αποστομωμένη. Δηλαδή τι άλλο να του προσάψεις όταν ο ίδιος τα ξέρει όλα;

4. Προσοχή η... παγίδα: Τρελαίνεται να είσαι άβαφη και αχτένιστη. Τρελαίνεται παιδί μου. Σε περίπτωση που δεν έχει κανένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου και σε θέλει όπως κι αν είσαι. Αν ωστόσο το αγόρι είναι μπερμπάντης, τότε μάλλον σε θέλει λίγο πιο... χαμηλών τόνων για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και εκείνος να κάνει τα δικά του με κάθε εντυπωσιακή ύπαρξη η οποία φοράει 10 κιλά make up πάνω της.