Τι σημαίνει όταν ο άντρας σου, σού εξομολογηθεί ότι σε απάτησε;

Τι σημαίνει όταν ο άντρας σου, σού εξομολογηθεί ότι σε απάτησε;

Τα νέα δεν είναι καλά φίλη μου.

Ο σοφός λαός συνηθίζει να λέει ότι η άγνοια είναι ευτυχία και όταν ψάχνεις, βρίσκεις, οπότε καλό θα ήταν να σταματήσεις να ψάχνεις για να συνεχίσεις να είσαι ευτυχισμένη. Εσύ λοιπόν φίλη μου, ούτε έψαξες, ούτε υποψιάστηκες, και ούτε είχες σκοπό να βγάλεις τον Σέρλοκ Χολμς από μέσα σου. Έλα όμως που τα γεγονότα σε πρόλαβαν…

Εντάξει όπως όλα τα ζευγάρια είχατε τα σκαμπανεβάσματά σας και ίσως τον τελευταίο καιρό να μην κάνατε και τόσο συχνά σεξ. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να αρχίσεις να του φέρεσαι καχύποπτα και να υποψιάζεσαι κάθε του κίνηση. Και μεταξύ μας, κάθε –όχι παθολογικά ζηλιάρα γυναίκα- το ίδιο θα έκανε στη θέση σου.

Και εκεί που εσύ είχες να αγχώνεσαι για τη δουλειά και για το αγαπημένο σου τζιν που δεν κουμπώνει, τσουπ έρχεται και ο καλός σου και σου αποκαλύπτει ότι… σε απάτησε!

Φυσικά ένα μίνι εγκεφαλικό το παθαίνεις, μιας και πραγματικά δεν είχες υποψιαστεί τίποτα. Όχι δεν είσαι ανόητη και αυτό που λέμε στον… κόσμο σου, απλά δεν είχες τρανταχτά σημάδια ώστε να καταλήξεις στο συμπέρασμα αυτό. Το θέμα λοιπόν φίλη μου, δεν είναι ότι σε απάτησε, αλλά… γιατί στο είπε!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι άντρες, για τις γυναίκες ισχύουν άλλα πράγματα σε ό, τι έχει να κάνει με την εξωσυζυγική σχέση, μπορεί να κάνουν σεξ με μία γυναίκα και πάνω από μία φορές και να μην έχουν απολύτως κανένα σκοπό να αφήσουν τη σύζυγό τους, ή έστω την επίσημη σχέση τους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πολύ σπάνια εξομολογούνται την απιστία τους, και αν τελικά συμβεί αυτό, σημαίνει ότι έχουν γίνει τσακωτοί!

Οι ελάχιστες περιπτώσεις, που την εξομολογούνται από μόνοι τους, είναι κυρίως γιατί είναι αποφασισμένοι να χωρίσουν. Λέγοντάς σου ότι σε απάτησε, σε φέρει προ των ευθυνών σου, και σε αναγκάζει να πάρεις εσύ την απόφαση που κανονικά θα έπρεπε να έχει πάρει εκείνος. Και δυστυχώς, οι δικαιολογίες του τύπου «Ένιωθα τύψεις απέναντί σου» μάλλον λέγονται απλά για να ειπωθούν.

Διάβασε ακόμη:

4 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μετά το σεξ

Πώς θα τον κάνεις να απαντήσει στο μήνυμά σου... 100%