Τον θέλεις; 4 τρόποι για να του στείλεις μήνυμα και... να είσαι πολύ κουλ

Τον θέλεις; 4 τρόποι για να του στείλεις μήνυμα και... να είσαι πολύ κουλ

Είπαμε να εκτεθείς αλλά... με μέτρο!

Εμείς τα κορίτσια είμαστε πολύ περήφανα. Θα έλεγε κανείς ότι ο γυναικείος εγωισμός έχει υπερφυσικές δυνάμεις κάτι που αποδεικνύεται και στην πράξη. Δε θέλουμε να εκτεθούμε, δεν θέλουμε να μας απορρίψουν και η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές την... πατάμε! Διότι πώς θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στο αντικείμενο του πόθου μας, χωρίς παράλληλα να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα;

Οι ισορροπίες είναι λεπτές και θέλουν ειδικό χειρισμό. Το παιχνίδι του φλερτ δεν είναι απλό, ιδίως μάλιστα αν δε θέλεις να τα πεις... έξω από τα δόντια! Βέβαια από την άλλη πλέον η επικοινωνία γίνεται κυρίως μέσω γραπτού λόγου. Οπότε θεωρώ ότι αυτό που σε απασχολεί κυρίως, είναι το πώς θα του στείλεις μήνυμα και θα καταλάβει ότι σου αρέσει, χωρίς να φανείς απελπισμένη μετά το πρώτο ραντεβού. Έχω μερικές ιδέες παρακάτω!

1. Μην είσαι πολύ διαχυτική: Πέρασες τέλεια και αυτό είναι το ζητούμενο. Ευχαρίστησέ τον και πες του ότι θα ήθελες πολύ να τον ξαναδείς. Μέχρι εκεί όμως. Το να στείλεις μήνυμα αμέσως μετά, γράφοντας ολόκληρο κατεβατό για το πόσο τον θέλεις και πόσο τον σκέφτεσαι... μάλλον δεν είναι και η πιο σοφή κίνηση. Οι άντρες αγαπούν τα γλυκόλογα, αλλά να τα ακούνε από το στοματάκι σου και όχι μέσω μηνύματος. Ό, τι έχεις να πεις, πες το την επόμενη φορά πρόσωπο με πρόσωπο. Θα το εκτιμήσει.

2. Μην κατασκοπεύεις (το γνωστό stalking): Παρασκευή ή Σάββατο απόγευμα και ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί για να κάνει πρόταση εξόδου. Εσύ φυσικά βράζεις στο ζουμί σου και θεωρείς ότι είναι με άλλη γυναίκα. Που μπορεί και να είναι δηλαδή. Στέλνεις ένα μήνυμα να ρωτήσεις τελικά τι θα κάνετε, και εκείνος δεν απαντάει. Ε τότε είναι που τρελαίνεσαι και αρχίζεις το βομβαρδισμό με απειλές και τελεσίγραφα. Λυπάμαι αλλά δεν το πας καλά και σίγουρα έτσι θα δείξεις απελπισμένη. Αν δεν απαντήσει, κανόνισε με τις φίλες σου, και άσε εκείνον, να επικοινωνήσει. Και τότε βλέπεις τι κάνεις. Η απώλεια ψυχραιμίας είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος. Μην πέσεις στην παγίδα.

3. Μη γίνεσαι επιθετική: Το μυστικό είναι η υπομονή. Αν ήταν και για εκείνον ένα πετυχημένο ραντεβού και πέρασε καλά όπως κι εσύ, περιορίσου στο να κρατήσεις στάση αναμονής! Τα καληνύχτα, καλημέρα κτλ, εκτός του ότι είναι εντελώς ακατάλληλα για την περίσταση, είναι ικανά να τον τρομοκρατήσουν κιόλας! Φαντάσου δηλαδή να βγείτε και δεύτερο ραντεβού ή να κάνετε σεξ! Προσπάθησε να συγκρατηθείς και άστον να πάρει πρωτοβουλία.

4. Μην απαντάς αμέσως: Εγγυημένα αποδίδει. Μπορεί με το που δεις μήνυμά του να πετάξεις από τη χαρά σου και το στομάχι σου να δεθεί κόμπος, τώρα θα κάνεις το κομμάτι σου. Όσο κι αν το θέλεις, μην απαντήσεις αμέσως, και μάλιστα άσε και πάνω από μία ώρα να περάσει. Έχεις και ζωή στο κάτω κάτω. Αν στο διάστημα αυτό, ξαναστείλει μήνυμα ή πάρει τηλέφωνο, τότε είσαι σε καλό δρόμο, γιατί έστω όπως όλα δείχνουν, ήθελε να μάθει τι κάνεις και γιατί όχι μόνο να σε δει. Αν το χειριστείς σωστά, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.