Η ερώτηση που θα πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού, έστω κι αν είναι διαδικτυακό!

Η ερώτηση που θα πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού, έστω κι αν είναι διαδικτυακό!

Τα αποτελέσματα των ερευνών δεν αστειεύονται!

Ήρθε ο καιρός που θα εκτιμήσεις νομίζω τα πρώτα ραντεβού, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να τα έχεις! Η πανδημία του Covid-19 μπορεί να μας έχει στερήσει αγαπημένες μας συνήθειες, να μας έχει αγχώσει και να μας οδηγεί στον πανικό στην υποψία ενός... μικρούλη πυρετούλη, αλλά παράλληλα μας έχει κάνει να εκτιμήσουμε τα μικρά και απλά της ζωής. Με λίγα λόγια να δούμε την ουσία των πραγμάτων.

Άρα, σε μία εποχή που δεν μπορείς να κάνεις σχέδια ούτε για την επόμενη μέρα, να μη μιλήσω για την επόμενη εβδομάδα, συνειδητοποιούμε, ότι τελικά, όσο αγχωτικά κι αν ήταν τα πρώτα ραντεβού, στην ουσία... μας λείπουν!

Σε περίπτωση λοιπόν, που είσαι από τους τυχερούς που κάνουν... γνωριμίες, ή έχεις βρει τον έρωτα έστω και διαδικτυακά, θα πρέπει να ξέρεις ότι κατά την πρώτη επαφή, υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορούν να πάνε λάθος και μέσα σε μία στιγμή να γκρεμίσεις ό, τι με κόπο έχτισες.

Οι ειδικοί λοιπόν κατέληξαν, ότι η χειρότερη ερώτηση που μπορείς να κάνεις κατά την πρώτη επαφή, είναι η: «Πώς και είσαι single;». Η ερώτηση αυτή κρίνεται ακατάλληλη, λόγω της αμηχανίας που δημιουργεί.

Και τι να σου απαντήσει δηλαδή; «Τον τελευταίο καιρό βαριέμαι να βγαίνω και αράζω όλη την ώρα με Netflix και delivery;», «Έχω προτιμήσει να επικεντρωθώ στην καριέρα μου και τον εαυτό μου την ίδια στιγμή που είναι όλη μέρα στο Tinder;», «Ή ότι ο τελευταίος που βγήκα κλασικά εξαφανίστηκε και ειλικρινά έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση;».

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, η ερώτηση αυτή, είναι ικανή να καταστρέψει ακόμη και ένα τέλειο ραντεβού, μιας και βάζει τον άλλο σε μονοπάτια σκοτεινά. Δεν είναι τυχαίο, ότι ενώ μία κατάσταση μπορεί να προϋπάρχει, μόνο όταν κάποιος άλλος την επισημάνει, αρχίζει να μας ενοχλεί. Δες την μοναξιά σαν ένα σπυρί. Αν δεν το προσέξει κανείς, τότε το ξεχνάς. Αν όμως έστω και ένας το σχολιάσει, τότε είμαστε ικανοί να κάνουμε μεταμόσχευση δέρματος. Μπορεί να περνάς τέλεια με την μοναξιά σου, να νιώθεις γεμάτη και ευτυχισμένη, και μόνο όταν κάποιος σε ρωτήσει γιατί είσαι μόνη, να αρχίσεις να νιώθεις άβολα.

Οι περισσότεροι λοιπόν που έπεσαν θύματα αυτής της ερώτησης, απάντησαν ότι ενοχλήθηκαν και φυσικά στενοχωρήθηκαν, μιας και συνειδητοποίησαν ότι είναι μόνοι, χωρίς να έχουν ιδέα γιατί. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς σχέση που να μπορεί να σου εξηγήσει με λεπτομέρειες το λόγο για τον οποίο είναι μόνος.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι, οι οποίοι θεωρούν την ερώτηση ως ένα έμμεσο κοπλιμέντο, κάτι σαν το « Τέτοιο χαρισματικό πλάσμα και να είναι μόνο;», ωστόσο θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι σχεδόν πάντα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Οπότε, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να κάνεις την συγκεκριμένη ερώτηση, προσπάθησε κάπως να καταπιεστείς, μπας και δεις και δεύτερο ραντεβού.

Διάβασε ακόμη:

4 (πονηροί) τρόποι για να τον πείσεις να μείνετε μαζί

Οι τρεις εκφράσεις προσώπου που φανερώνουν ότι του αρέσεις