Η πιο επίκαιρη έρευνα για το σεξ, είναι αυτή!

Η πιο επίκαιρη έρευνα για το σεξ, είναι αυτή!

Και μάλλον θα συμφωνήσεις κι εσύ!

Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, όχι τόσο στο επίπεδο της επιβίωσης, προφανώς, αλλά στο επίπεδο της ποιότητας ζωής. Το σεξ αναβαθμίζει την καθημερινότητά μας, ενισχύει την καλή ψυχολογία, τονώνει την αυτοπεποίθηση αλλά και το ανοσοποιητικό μας. Με λίγα λόγια... καλό είναι να γίνεται!

Βέβαια, οι μέρες που διάγουμε είναι δύσκολες και δυστυχώς δεν διευκολύνουν τις γνωριμίες και το φλερτ. Με τα μέτρα να γίνονται όλο και πιο αυστηρά και όλοι μας να ζούμε με ένα μόνιμο άγχος, το μόνο σίγουρο είναι, ότι το σεξ πιθανότατα να μην είναι στις προτεραιότητές μας. Εκτός φυσικά και αν έχεις μόνιμη σχέση την οποία ευνοούν και οι συνθήκες.

Μπορεί να έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην ποσότητα του σεξ που είναι απαραίτητη για να είμαστε καλά, δεν έχουμε όμως αναφερθεί στην ποσότητα των συντρόφων η οποία όσο να πεις παίζει τον ρόλο της.

Αν λοιπόν πίστευες ότι όσο περισσότερους συντρόφους αλλάζεις, τόσο πιο ευτυχισμένος γίνεσαι, τότε μία νέα έρευνα η οποία διεξήχθη ανάμεσα σε 16.000 αμερικανούς, σου αλλάζει εντελώς την άποψη. Τα αποτελέσματα λοιπόν, έδειξαν ότι οι πιο ευτυχισμένοι ήταν αυτοί που είχαν μόλις έναν ερωτικό σύντροφο το χρόνο!

Θέλοντας και μη, ακόμα και οι έρευνες έχουν συμμορφωθεί με τις επιταγές της πανδημίας. Ζήτω η μονογαμία λοιπόν!