Ένα ιδιαίτερο σημάδι που φανερώνει ότι δεν πρέπει να τον εμπιστεύεσαι

Ένα ιδιαίτερο σημάδι που φανερώνει ότι δεν πρέπει να τον εμπιστεύεσαι

Η έρευνα που ήρθε για να σε προβληματίσει. 

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, τα διαφορετικά φετινά Χριστούγεννα, και βαδίζουμε ολοταχώς προς μία εντελώς διαφορετική και πολύ ήσυχη Πρωτοχρονιά. Σίγουρα έχεις διαβάσει, πώς να περάσεις δημιουργικά αυτές τις μέρες με τον σύντροφό σου, ή ακόμα και πώς να καταφέρετε, παρά την καθημερινή τριβή και το άγχος της καθημερινότητας, να μην χωρίσετε. Εμείς λοιπόν, επειδή όλα αυτά τα έχουμε ήδη αναλύσει, και θα αναλύσουμε ξανά αν χρειαστεί, λέμε να διαφοροποιηθούμε λίγο και να σου μεταφέρουμε μία έρευνα την οποία εντοπίσαμε και η οποία είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Η έρευνα αυτή λοιπόν, την οποία δημοσίευσε η Journal of Personality and Social Psychology επικεντρώνεται στην απιστία και στο κατά πόσο υπάρχουν σημάδια σε έναν άντρα, τα οποία μπορούν να προειδοποιήσουν τη γυναίκα.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα αυτή, στην οποία συμμετείχαν 233 νιόπαντροι, οι οποίοι έπρεπε να βαθμολογήσουν τη σχέση τους και το πόσο ικανοποιημένοι είναι μέσα σε αυτή, αυτοί που απάντησαν ότι έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και είναι άκρως ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις τους σε αυτόν τον τομέα, είναι και αυτοί που έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν τις συντρόφους τους.

Ο λόγος είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι εξοικειωμένοι με το σεξ και άρα και πιο επιρρεπείς στο να ενδώσουν σε αυτό. Και κακά τα ψέματα, όσο πιο ενεργός σεξουαλικά είσαι, τόσο περισσότερο δουλεύουν τα ραντάρ σου.