Καλή Χρονιά: 4 πράγματα που δεν πρέπει να πεις στον καλό σου, ειδικά σήμερα

Καλή Χρονιά: 4 πράγματα που δεν πρέπει να πεις στον καλό σου, ειδικά σήμερα

Άστο για αύριο βρε κορίτσι μου κι εσύ!

Ο παλιός ο χρόνος έφυγε, να φύγει και να μην ξαναγυρίσει θα προσθέσω εγώ διότι μας κούρασε αφάνταστα, και ετοιμαζόμαστε με συγκρατημένο ενθουσιασμό για ένα καλύτερο 2021-εντάξει ο πήχης είναι χαμηλά αρκεί να μπορούμε να κυκλοφορούμε και μετά τις 10-. Φέτος δεν είχαμε πανηγυρισμούς, δεν είχαμε happenings και δεν είχαμε τις κλασικές συγκεντρώσεις στα σπίτια. Αφενός δεν το επέτρεπαν τα μέτρα ασφαλείας, και αφετέρου πώς να διασκεδάσεις όταν ξέρεις ότι συνάνθρωποί μας παλεύουν στις εντατικές καθημερινά ή δεν έχουν πλέον τα απαραίτητα για να περάσουν το μήνα;

Η ευχή όλων λοιπόν, η νέα αυτή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, όχι για να μπορέσουμε να πάμε για ποτό, αλλά για να σταματήσουμε να μαθαίνουμε καθημερινά θλιβερές ειδήσεις. Και επειδή πολύ το βάρυνα, και ο σκοπός της στήλης αυτής είναι κυρίως η ψυχαγωγία, σήμερα λέω να ασχοληθώ με εσένα και τον καλό σου, που είστε μαζί, χουχουλιάζετε και προσπαθείτε να συνέλθετε από τα συνεχόμενα φαγοπότια! Μιας και είναι Πρωτοχρονιά λοιπόν, λέω να καταπνίξεις κάποια πράγματα που θέλεις να του πεις… και να τα προγραμματίσεις από βδομάδα.

giphy

Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 4 ατάκες, που καλό θα ήταν να μην ξεστομίσεις:

Μήπως να ξεκινούσες διαιτούλα;

Ναι έχει παχύνει, ναι ίσως το 2020 να μην έκανε και τόσο καλό στη σιλουέτα του και ναι η μοναδική του παρηγοριά ήταν το delivery και οι σειρές. Καλά κάνεις και θέτεις την ερώτηση γιατί το κάνεις για το καλό του, αλλά νομίζω ότι η Πρωτοχρονιά δεν είναι η κατάλληλη συγκυρία. Τι λες;

Θα γνωρίσεις επιτέλους τους δικούς μου;

Εντάξει το 2020 δεν ήταν και ιδανικό για γνωριμίες όπως αντιλαμβάνεσαι αλλά ναι προφανώς, σε περίπτωση που οι γονείς σου δεν έχουν σκοπό να τον δείρουν, δεν βρίσκω τίποτα το μεμπτό στο να τους γνωρίσει. Απλά επειδή είναι η πρώτη μέρα του χρόνου… ας μη χαλάσετε τις καρδιές σας.

Ποια ήταν εκείνη που σου έστειλε λίγο μετά την αλλαγή;

Μπορεί να ήταν οποιαδήποτε αλλά το πιθανότερο να μην ήταν κάποια για την οποία θα πρέπει να ανησυχείς. Μπορεί να είναι παλιά συμμαθήτρια που στέλνει κάθε χρόνο το ίδιο μήνυμα κονσέρβα λες και είναι Δήμαρχος ή μία συνάδελφος η οποία, ή η ξαδέρφη του ή η θεία του ή τελοσπάντων και ο κολλητός του που βαρέθηκε να πάρει τηλέφωνο. Ας μην είσαι τόσο καχύποπτη ειδικά την πρώτη μέρα της χρονιάς. Μην ξεχνάς ότι το ’21 θέλουμε να μας πάει καλά.

Εμένα πάντως ο θαυμαστής μου από το γραφείο, μου έστειλε για ευχές:

Είπαμε δεν είναι ζηλιάρης, αλλά γιατί πρέπει κι εσύ να βάζεις το μαχαίρι στην πληγή και να το στριφογυρνάς; Και μεταξύ μας, το λες μόνο και μόνο για να τον ταράξεις, διότι αν σε ενδιέφερε πραγματικά ο θαυμαστής σου από το γραφείο θα ήσουν μαζί του. Να λέμε και αλήθειες.