Καμία έκπληξη: Αυτό είναι τo απόλυτο relationship trend για το 2021

Καμία έκπληξη: Αυτό είναι τo απόλυτο relationship trend για το 2021

Έλα που δεν το περίμενες!

Βρισκόμαστε ήδη στη δεύτερη μέρα του χρόνου, και ενώ για την ώρα δεν έχουμε γίνει μάρτυρες της μεγάλης αλλαγής που περιμέναμε, υπομονή έχουμε και αναμένουμε με αγωνία το 2021 να μας αποδείξει ότι… δικαίως το περιμέναμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Η χρονιά που έφυγε μας δίδαξε πολλά, σε όλους τους τομείς της ζωής μας, μας στέρησε ακόμη περισσότερα και μας έκανε να εκτιμήσουμε τα απλά και καθημερινά. Όπως συνέβη με όλους τους τομείς της ζωής μας, δεν θα μπορούσε και ο ερωτικός να μην έχει επηρεαστεί.

Και μιας και είναι οι πρώτες μέρες του χρόνου, είπαμε να ανακηρύξουμε από πολύ νωρίς, το relationship trend για το 2021, που δεν είναι άλλο από… τις διαδικτυακές γνωριμίες! Μιας και πήγε τόσο καλά το ’20-δεν υπήρχαν και άλλες επιλογές βέβαια- όπως όλα δείχνουν, η τάση των νέων να φλερτάρουν μέσω chat rooms, θα συνεχιστεί και το ’21. Μη σου πούμε και για πολλά χρόνια ακόμα.

Οπότε, οπλίσου με όρεξη, ένα καλό λάπτοπ που να μην κολλάει, και επιδόσου σε φλερτ δίχως αύριο. Το 2021, ας είναι η χρονιά που οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ, θα πάψουν να είναι ταμπού!