Ένα γυναικείο χαρακτηριστικό που τρομοκρατεί τους άντρες

Ένα γυναικείο χαρακτηριστικό που τρομοκρατεί τους άντρες

To oποίο σίγουρα δεν φανταζόσουν!

Οι γιορτές οδεύουν προς το τέλος τους, ένα αυστηρό lockdown μόλις ξεκίνησε και όλοι μας βρισκόμαστε σε μία περίεργη κατάσταση μιας και τα φετινά Χριστούγεννα δεν είναι σίγουρα όπως θα τα θέλαμε. Και μιας και η κανονικότητα ίσως αργήσει αρκετά, εμείς προσπαθούμε τουλάχιστον μέσα από τα θέματά μας, να σου δίνουμε έστω την ψευδαίσθηση ότι όλα είναι όπως παλιά.

Η στήλη αυτή εδώ λοιπόν, αγαπάει ιδιαιτέρως τις έρευνες, μιας και είναι άκρως διαφωτιστικές σε ό, τι έχει να κάνει με τις σχέσεις και τον έρωτα. Η συγκεκριμένη λοιπόν που υπέπεσε στην αντίληψή μας, επικεντρώνεται στη συμπεριφορά των γυναικών, η οποία είναι ικανή να τρομάξει έναν άντρα. Συγκεκριμένα, σε ένα βασικό χαρακτηριστικό.

Η έρευνα αυτή λοιπόν, έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να σου ανοίξει τα μάτια σχετικά με την ψυχοσύνθεση των αντρών. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, το βασικό και άκρως... πρωτότυπο χαρακτηριστικό που αγχώνει έναν άντρα σε μία σχέση, είναι η επιθετικότητα μιας γυναίκας!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, ενώ οι γυναίκες όσο η σχέση προχωράει, χαλαρώνουν, οι άντρες παθαίνουν ακριβώς το αντίθετο. Μάλιστα, επειδή εμείς έχουμε την τάση να... λυνόμαστε με το πέρασμα του χρόνου και να γινόμαστε πιο επιθετικές και σεξουαλικές, καταλήγουμε να τρομάζουμε τους άντρες και στη συνέχεια να τους αγχώνουμε.

Οι βασικές αιτίες, είναι ο φόβος της μη ικανοποίησης των επιθυμιών μας αλλά και ο φόβος της... απιστίας μιας και η έντονη σεξουαλική ορμή στη γυναίκα, τείνει να κάνει τους άντρες καχύποπτους και επιφυλακτικούς. Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε, με τεράστια αγανάκτηση: Τελικά, πώς μας θέλετε βρε παιδιά;

DPG Network