Η τέχνη του μασάζ

Η τέχνη του μασάζ

Εκτός από ομορφιά, χρειάζονται και άλλα προσόντα για να κατακτήσεις έναν άνδρα...

Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου είναι ολόκληρη η πλάτη μου πιασμένη. Ήξερα ότι πρέπει να πάω να κάνω κάποια στιγμή μασάζ και μου το έλεγαν και όσοι με άκουγαν να λέω για την πλάτη μου. Έτσι λοιπόν και εγώ μια μέρα πήρα την απόφαση. Βρήκα ένα spa που είχα ακούσει ότι είναι καλό, έψησα και δύο φίλους να έρθουν για παρέα και ένα Σάββατο πρωί πήγαμε.

Στην αρχή μας έβαλαν στην σάουνα για να χαλαρώσουμε λέει πρώτα. Με αυτήν την ζέστη εκεί μέσα δεν μπορούσα να χαλαρώσω με τίποτα. Μετά μας οδήγησαν στον προθάλαμο του χώρου που θα μας έκαναν μασάζ εκεί μας είπαν ότι υπάρχουν δύο άντρες και μια κοπέλα διαθέσιμοι και ότι θα αποφασίσουμε μεταξύ μας ποιος θα μας κάνει μασάζ. Οι άλλοι δύο κοιτάχτηκαν και με μια φωνή είπαν πως αφού εγώ είμαι ο ελεύθερος της παρέας εμένα θα μου κάνει η κοπέλα. Εγώ ψιλόντράπηκα, αλλά αν και δεν είχα κάτι ερωτικό στο μυαλό μου, μου άρεσε η ιδέα ότι θα μου κάνει μασάζ μια κοπέλα.

Μου έδειξαν το δωμάτιο και μου είπαν να μπω και να περιμένω. Μετά από λίγα λεπτά άνοιξε η πόρτα και μπήκε η κοπέλα, προσπάθησα να συγκρατήσω το βλέμμα μου για να μην γίνω κάφρος αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο με αυτό το σώμα που εμφανίστηκε μπροστά μου. Μόλις το σκέφτηκα καλύτερα και ηρέμησα (αφού ήταν απόλυτα λογικό η κοπέλα να είναι πολύ όμορφη) μου λέει «γδύσου και ξάπλωσε». Σκάλωσα. Έμεινα για λίγο να κοιτάζω και της λέω: «τελείως;». «Ναι» μου λέει, «θα σου δώσω μια πετσέτα να ρίξεις επάνω σου».

Πρέπει να είχα γίνει σαν παντζάρι από την ντροπή μου. Αν γδυνόμουν θα φαινόταν ο «ενθουσιασμός» μου για αυτήν την κοπέλα και η πετσέτα δεν θα κατάφερνε να κρύψει τίποτα. Εκείνη ετοιμαζόταν, με περίμενε και μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι είναι φυσιολογικό να ντρέπομαι. Τι να κάνω, τα έβγαλα όλα και σκεπάστηκα γρήγορα με την πετσέτα, όταν γύρισε και είδε... της ζήτησα συγνώμη, εκείνη μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα και ότι το βρίσκει κολακευτικό.

Άρχισε να μου κάνει μασάζ και εκεί επιτέλους άρχισα να χαλαρώνω. Κάποιες στιγμές που ερχόταν από πάνω μου και έσκυβε κάρφωνα με το βλέμμα μου το πλούσιο στήθος της που δεν ήταν και πολύ καλυμμένο, με κοίταζε και μου χαμογελούσε. Πήρα θάρρος και κάποια στιγμή κούνησα λίγο το χέρι μου από εκεί που μου το είχε βάλει και ακούμπησα το πόδι της για να νιώσω το δέρμα της και να δω και την αντίδραση της. Μου το χτύπησε ελαφρά και μου είπε ότι δεν επιτρέπονται τέτοια πράγματα... σε αυτόν τον χώρο.

Πήρε το στυλό και έγραψε στην πλάτη μου το κινητό της, μου είπε πως αν δεν έμενα ικανοποιημένος από τη δουλειά της, να την έπαιρνα τηλέφωνο και επειδή με είχε συμπαθήσει, θα προσπαθούσε να κάνει καλύτερη δουλειά. Βγαίναμε για αρκετό καιρό και η πλάτη μου πέρασε τελείως, Τελικά, αν η κοπέλα ξέρει να κάνει μασάζ, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για το σεξ.

Αλέξανδρος, 32