Σε έχασε; Αυτός έχασε!

Σε έχασε; Αυτός έχασε!

Και έτσι λοιπόν σας απάτησε. Κλασική ιστορία, καθόλου πρωτότυπη και σε καμία περίπτωση μοναδική.

Αυτό που κάνει τα συγκεκριμένα φαινόμενα μοναδικά, είναι οι άνθρωποι και οι περιστάσεις, γι' αυτό και σε τέτοιου είδους καταστάσεις, τα πράγματα είναι συνήθως σχετικά. Ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων των περιπτώσεων, όμως, είναι πως μετά από κάτι τέτοιο είναι πάντα χρήσιμο να διατηρείται μια απόσταση ανάμεσα στους δύο. Ό,τι κι αν είναι αυτό που οδήγησε το σύντροφό σας σε κάτι τέτοιο, το βέβαιο είναι πως έχει να κάνει και με τη σχέση σας.

Γι' αυτό καλό είναι να πάρετε και οι δύο την απόσταση που χρειάζεστε ο ένας από τον άλλο, ώστε να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Ανάμεσα σε άλλα, αυτό που συνήθως βλέπει ο σύντροφός σας όταν διατηρείτε συνειδητά απόσταση απ' αυτόν, είναι το πόσο μεγάλο λάθος έκανε, πόσο σας αγαπάει και πως σας πλήγωσε άδικα – απαραίτητη προϋπόθεση γι΄αυτό βέβαια είναι να πρόκειται για φυσιολογικό, ευσυνείφητο άνθρωπο.

Βασικό είναι να είστε αξιοπρεπής όσο κρατάτε τις αποστάσεις σας, πράγμα που σημαίνει τα εξής: δεν στέλνετε απελπισμένα μηνύματα με παρακάλια και συγγνώμες, δεν στέλνετε ούτε οργισμένα μηνύματα με λόγια που χαράζονται στο μυαλό και την καρδιά του, δεν παίρνετε συνέχεια τηλέφωνο για να μάθετε «αν είναι καλά», αλλά ούτε απορρίπτετε τις κλήσεις του. Απαντάτε αν νιώθετε πως θέλετε να μιλήσετε μαζί του και διατηρείτε επίπεδο στη συζήτηση, αν αυτό προκύψει. Να είστε σίγουρη, πως η αξιοπρέπεια είναι το δυνατότερο όπλο που έχετε στα χέρια σας μετά από κάτι τέτοιο.Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται και θα βγείτε κερδισμένη.