Ραντεβού στο μέλλον

Ραντεβού στο μέλλον

Κανονίσατε συνάντηση με τη σχέση εξ' αποστάσεως, η οποία θα λάβει χώρα σε τέσσερις μήνες; Ξανασκεφτείτε το.

Πολύ συχνά η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις και δοκιμασίες που σας βάζουν σε διαδικασία να αναθεωρείτε αυτά που ως τώρα ήταν για εσάς δεδομένα. Ένα από αυτά είναι και η σχέση σας, η οποία μέχρι πριν λίγο ήταν απλά «η σχέση σας». Και λέμε μέχρι πριν λίγο, γιατί ξαφνικά πρέπει να φύγετε από τον τόπο στον οποίο βρισκόσασταν μαζί και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή κάπου αλλού. Και μέσα σ' όλα αυτά, έχετε να διατηρήσετε τη σχέση σας σε ένα επίπεδο που να σας προσφέρει χαρά και ικανοποίηση, κάθε μέρα. Δύσκολο ακούγεται, έτσι δεν είναι;

Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολη και ψυχοφθόρα κατάσταση, από την οποία πολλοί βγαίνουν κερδισμένοι. Το τεστ της σχέσης εξ' αποστάσεως είναι το απόλυτο τεστ σχέσης, αφού μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την φτάνει στα άκρα, τη δοκιμάζει κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες και τελικά ή την ενισχύει ή την καταστρέφει. Γι' αυτό, καλό είναι να μην προτρέχετε κανονίζοντας συναντήσεις και ταξίδια σε ημερομηνίες αρκετούς μήνες αργότερα, αφού η αλήθεια είναι πως καθώς συνηθίζετε να ζείτε μακριά, τα συναισθήματα μπορεί ν' αλλάξουν.

Γι' αυτό και πρέπει γενικά να είστε απόλυτα ειλικρινείς ο ένας απέναντι στον άλλο, ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεστε και να μην έρχεστε στην δύσκολη θέση να ακυρώνετε εισητήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, όμως μια πιο λογική αντιμετώπιση της σχέσης θα αποτρέψει τυχόν απογοητεύσεις και ταλαιπωρίες.