Σε χώρισε μέσω μηνύματος; 5 θανατηφόρες απαντήσεις που μπορείς να του στείλεις

Σε χώρισε μέσω μηνύματος; 5 θανατηφόρες απαντήσεις που μπορείς να του στείλεις

Η μπάλα είναι στο δικό σου γήπεδο... ακόμα και αν δεν υπάρχει μπάλα!

Λίγες μέρες πριν ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους μας εκεί στο Hollywood, ότι ο Ben Affleck και η Ana De Armas, έπειτα από ένα φλογερό ειδύλλιο ενός έτους, και μία συγκατοίκηση-αρκετά πρόσφατη θα λέγαμε-αποφάσισαν να χωρίσουν. Βέβαια αν λάβουμε υπόψη μας τα ρεπορτάζ που καταφθάνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η απόφαση δεν ήταν κοινή, μιας και η 32χρονη ηθοποιός, χώρισε τον καλό της… μέσω τηλεφώνου!

Με λίγα λόγια, αυτό που συνέβη σε σένα, συνέβη και στον Ben Affleck, ο οποίος είναι star του Hollywood, και έχει και στο βιογραφικό του και σχέση με το πιο σέξι πλάσμα του πλανήτη, την Jennifer Lopez. Ωστόσο η ζωή διδάσκει, ότι όλα μπορούν να συμβούν σε όλους, είτε είσαι mega star είτε μία απλή κοπέλα που αναζητά τον έρωτα.

Και όσο και αν στην περίπτωση του Ben δεν μπορώ να παρέμβω, νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι για τη δική σου. Διότι ο χωρισμός μέσω τηλεφώνου και δη γραπτού μηνύματος είναι κάτι αρκετά ανώριμο, το οποίο μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί. Και μιας και έχεις να κάνεις με κάποιον που φοβάται να σε αντιμετωπίσει face to face, εδώ σου έχω και 5 υπέροχες και άκρως... σκληρές απαντήσεις που μπορείς να του στείλεις στο… μήνυμα του χωρισμού!

Δες τη συνέχεια στην παρακάτω gallery: