Girl power: Τέσσερις ατάκες για να πεις στη φίλη σου που… μόλις χώρισε

Girl power: Τέσσερις ατάκες για να πεις στη φίλη σου που… μόλις χώρισε

Και να την κάνεις να αισθανθεί αμέσως καλύτερα!

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει μάρτυρες συμβάντων τα οποία αποκαλύπτουν σημαντικά και βαθιά προβλήματα στην κοινωνία-όχι ότι δεν τα γνωρίζαμε-και τα οποία έχουν τοποθετήσει στο προσκήνιο τη γυναίκα, τον τρόπο που δρα, φέρεται, μιλάει, εργάζεται και ερωτεύεται. Το συγκινητικό της υπόθεσης, είναι η τεράστια αλληλεγγύη ανάμεσα στις γυναίκες, οι οποίες στηρίζουν η μία την άλλη και μάχονται ώστε να μπορέσουν να δικαιωθούν και να διεκδικήσουν τη θέση που δικαιωματικά τους ανήκει στην κοινωνία και στη ζωή γενικότερα.

Ήδη από την παιδική ακόμα ηλικία, μαθαίνουμε να στηρίζουμε και να αγαπάμε τις συμμαθήτριες και φίλες μας, δημιουργώντας μία σχέση, σχεδόν αδερφική. Η σχέση αυτή λοιπόν, είναι που δεν μας επιτρέπει να τις βλέπουμε στενοχωρημένες ή πληγωμένες, μιας και θα κάναμε τα πάντα προκειμένου να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη τους. Κάπως έτσι νιώθεις κι εσύ με την κολλητή σου, που μόλις χώρισε και… δεν το έχει πάρει και τόσο καλά. Θέλεις να τη στηρίξεις αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις πώς. Παρακάτω σου έχω 5 φράσεις – βάλσαμο θα έλεγα για να την κάνεις να νιώσει καλύτερα. Και πίστεψέ με, στο τέλος της βραδιάς θα βλέπετε Sex & The City τρώγοντας πίτσα!

Είσαι πολύ τυχερή:

Μπορεί να χαμογελάσει θλιμμένα ίσως σε βρίσει, αλλά εσύ θα το πεις και θα το εννοείς. Το γεγονός ότι το αγόρι της την άφησε μόνο ως θετικό μπορεί να το δει. Αφενός απέδειξε ότι δεν αξίζει, και αφετέρου δεν έχασε περισσότερο χρόνο μαζί του!

Διάβασε τη συνέχεια στην παρακάτω gallery: