Οnline dating: H αρνητική συνήθεια των αντρών που εξηγεί πολλά

Οnline dating: H αρνητική συνήθεια των αντρών που εξηγεί πολλά

Οι έρευνες ήταν σαφείς και αποκαλυπτικές!

Αναμφισβήτητα οι τελευταίοι 12 μήνες χαρακτηρίζονται από covid, καραντίνες, τεράστιες αλλαγές στη ζωή μας και φυσικά αποστάσεις. Καταστάσεις και μέτρα με τα οποία έχουμε συμμορφωθεί μιας και επιθυμία όλων, είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα η δυσάρεστη αυτή περιπέτεια.

Ένας κλάδος που έχει πληγεί αρκετά, και δεν εννοώ τους επαγγελματικούς που εκεί τα πράγματα είναι όντως σοβαρά, είναι και οι σχέσεις μιας και πλέον οι γνωριμίες είναι σχεδόν αδύνατες.

Όχι ότι τα προηγούμενα χρόνια ο τομέας αυτός δεν έπασχε, αλλά πλέον, με τον φόβο και την αβεβαιότητα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να εμπιστευτείς και τελικά να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, ώστε να μπορέσεις τελικά να κάνεις σχέση.

Και ποια είναι η λύση; Μα φυσικά τα dating apps, και πιο συγκεκριμένα το Tinder το οποίο είναι και το πιο δημοφιλές στην Ελλάδα.

Όσο εύκολος και αν φαντάζει ο χειρισμός ενός τέτοιου προφίλ, και της γενικότερης κατάστασης, οφείλω να ομολογήσω ότι κρύβει αρκετές παγίδες. Μία από αυτές, είναι και η συμπεριφορά του ανθρώπου με τον οποίο μιλάς, η οποία μπορεί να παρεξηγηθεί εφόσον δεν τον έχεις απέναντί σου.

Και τώρα, μία νέα έρευνα έρχεται να μας προβληματίσει ακόμα περισσότερο, μιας και αποκαλύπτει μία πολύ κακή συνήθεια των αντρών, όσον αφορά στο online dating. Η έρευνα επικεντρώνεται κυρίως στην τάση των αντρών, να εξαφανίζονται μετά την πρώτη κατά πρόσωπο γνωριμία με το… online φλερτ τους!

Σύμφωνα με τις απαντήσεις, τα αγαπητά μας αγόρια φέρνουν ως δικαιολογία, το γεγονός ότι η εμφάνιση της κοπέλας δεν συνάδει με τις… φωτογραφίες, και άρα έχουν κάθε δικαίωμα να νιώσουν προδομένοι και τελικά να αποχωρήσουν.

Δεν μας καλύπτει αυτή η δικαιολογία αλλά έχω να σου δώσω μία συμβουλή: Άσε τα φίλτρα και το photoshop και δείξε τον πραγματικό σου εαυτό. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλοί που θα γοητευτούν!