Η μόδα μου έκλεισε το μάτι πονηρά

Η μόδα μου έκλεισε το μάτι πονηρά

Γιατί μπορεί οι φήμες να θέλουν τα μοντέλα χωρίς πολύ μυαλό, όμως η πραγματικότητα θέλει κορμιά θανατηφόρα και πρόσωπα πραγματικούς καμβάδες.

Ποτέ δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα τα μοντέλα, ούτε με άναβαν σεξουαλικά. Έχω μάθει, όμως, στη ζωή μου ποτέ να μη λέω ποτέ. Έτσι, όταν μια φίλη με κάλεσε στο after party ενός fashion show στο Μιλάνο πέρυσι, όταν ακόμη σπούδαζα εκεί, δεν αρνήθηκα, αλλά φόρεσα τα ψηλοτάκουνά μου και το πιο λαμπερό μου χαμόγελο και έκανα αμέσως «attend».

Παρόλο που πίστευα πως θα έπληττα με όλα τα «χαζομόντελα» γύρω μου, ευτυχώς για καλή μου τύχη αυτά τα νέα αγόρια και κορίτσια ξέρουν να διασκεδάζουν. Δεν άργησα να μπω και εγώ στο κλίμα και με την βοήθεια λίγου αλκοόλ βρέθηκα να χορεύω μαζί τους λες και ήμουν η πρωταγωνίστρια του «Saturday Night Fever».

Εκεί ήταν που γνώρισα και έναν κούκλο δεκαεννιάχρονο από τη Δανία, που μόλις αντίκρισα αμέσως μαγνήτισε το βλέμμα μου. Με συνοπτικές διαδικασίες τον αποπλάνησα και το ξημέρωμα μας βρήκε στο δωμάτιο του φτηνού ξενοδοχείου που έμενε να κάνουμε παθιασμένο σεξ. Το κορμί του ήταν μοναδικά σμιλεμένο και εγώ ένιωθα βασίλισσα.

Φυσικά και μαζί του δεν επιζητούσα τίποτα περισσότερο από καλό σεξ και έτσι όταν τελειώσαμε αποκαμωμένοι, τον φίλησα, ντύθηκα και έφυγα.

Τελικά, δεν ξέρω αν τα μοντέλα έχουν υψηλό ΙQ, έχουν όμως εξωτερική εμφάνιση που κολάζει και αγίους.

Νία, ετών 28