Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει

Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει

Το τηλέφωνό του μπορεί να γίνει το εργαλείο που θα αποδείξει αν ο καλός σας το παίζει δίπορτο ή όχι.

Τελικά ο σύντροφός σας σας απατά ή όχι; Αν αυτό το ερώτημα έχει αρχίσει να σας βασανίζει, τότε πρέπει να βγείτε από το συννεφάκι άγνοιας που πετάτε, να προσγειωθείτε και να πάρετε δραστικά μέτρα για να το διαπιστώσετε.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να επιβεβαιώσετε ή όχι τις υποψίες σας είναι να τσεκάρετε το τηλέφωνό του. Δε χρειάζεται να φορέσετε τη καμπαρντίνα του Sherlock Holmes απλά να έχετε τις κεραίες σας ανοικτές και το κινητό του θα σας ρίξει φως στο τούνελ της απιστίας.

Αν, λοιπόν, έχετε ήδη ψήλους στα αυτιά σας, θα πρέπει να προσθέσετε ένα ακόμη στοιχείο στη λίστα με τις ενδείξεις, αν παρατηρήσετε ότι ο σύζυγός σας απενεργοποιεί το τηλέφωνο του όταν μπαίνει στο σπίτι και αν, όταν δέχεται εισερχόμενες, φεύγει μακριά σας για να μιλήσει. Αν μάλιστα εκείνος θυμώσει όταν αγγίξετε τη συσκευή του ή απαντήσετε κάποια κλήση του, τότε σκούρα τα πράγματα για σας.

Μπορείτε, επίσης, να ελέγξετε το λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας για τις κλήσεις που πραγματοποιούνται. Αν πολλές κλήσεις είναι το πρωί ή το βράδυ, ενώ ο σύζυγός σας πηγαίνει στην εργασία του ή γυρίζει από αυτήν τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Μια άλλη λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε στο λογαριασμό του κινητού του είναι οι εξαιρετικά μεγάλες σε διάρκεια κλήσεις. Μερικές φορές οι κλήσεις αυτές μπορεί να είναι για επιχειρηματικά θέματα, αλλά εάν ο σύζυγός σας είναι σε ένα επάγγελμα που δεν απαιτεί μεγάλη χρήση κινητού τηλεφώνου, ή εάν η χρήση του τηλεφώνου του έχει αυξηθεί χωρίς κανέναν προφανή λόγο και χωρίς καμία λογική εξήγηση τότε κάτι «βρωμάει» και δεν είναι το φαγητό που καίγεται στο φούρνο.

Τέλος, εάν λαμβάνετε ένα ασυνήθιστο αριθμό λάθος ή αναπάντητων κλήσεων στο σταθερό σας και αμέσως μετά χτυπά το κινητό του, ή εάν εισέλθετε σε ένα δωμάτιό που αυτός συνομιλεί και το κλείσει αμέσως, τότε πρέπει σίγουρα να του κάνετε μια κουβέντα.

Να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω είναι απλά ενδείξεις και σίγουρα πριν αρχίσετε να κάνετε σκηνές υστερίας πρέπει να βεβαιωθείτε και να συζητήσετε μαζί του.