Τι σημαίνει όταν συνεχίζεις να τον ακολουθείς στα social media ακόμα και μετά τον χωρισμό; (photos)

Τι σημαίνει όταν συνεχίζεις να τον ακολουθείς στα social media ακόμα και μετά τον χωρισμό; (photos)

H επιστήμη απεφάνθη και δεν μπορείς να την αμφισβητήσεις!

Παλαιότερα η αλήθεια είναι ότι ένας χωρισμός ήταν σαφώς πιο εύκολος σε σχέση με το σήμερα. Το τέλος ερχόταν και αν κάποιος από τους δύο δεν επεδίωκε συνάντηση, πιθανότατα να μην ξανάβλεπες τον πρώην. Πόσο μάλλον αν ζεις σε πόλη! Τα πράγματα ωστόσο έχουν πλέον διαφοροποιηθεί, μιας και η εξάπλωση της τεχνολογίας και των social media, καθιστούν την αποφυγή ανθρώπων... τουλάχιστον δύσκολη για να μην πω ακατόρθωτη.

Εσύ ας πούμε θρηνείς τον χωρισμό και παράλληλα τον βλέπεις πάρα πολύ ευτυχισμένο στο Instagram να περνάει υπέροχα με τους φίλους ή συνεργάτες του ή… ακόμα χειρότερα με τη νέα του σχέση! Γεγονός που σε ταράζει παρόλο που διατυμπανίζεις ότι είσαι πολύ καλά χωρίς αυτόν και ότι ο χωρισμός σας ήταν μία πολύ σωστή απόφαση.

Και τότε φίλη μου, ποιος είναι ο λόγος που δεν πατάς το περιβόητο και τόσο λυτρωτικό unfriend, να βρεις κι εσύ την ησυχία σου; Οι ψυχολόγοι σου έχουν κάποιες απαντήσεις, οι οποίες στο πρώτο άκουσα, μπορεί να μη σε βρουν σύμφωνη αλλά αν κάτσεις να το καλοσκεφτείς, θα αντιληφθείς ότι έχουν δίκιο!

Δες την παρακάτω gallery για να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις: