5 πολύ καλοί λόγοι για να μην στείλεις ποτέ μήνυμα στον πρώην σου

5 πολύ καλοί λόγοι για να μην στείλεις ποτέ μήνυμα στον πρώην σου

Όλα όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν πάρεις μια λανθασμένη απόφαση.

Όλες οι γυναίκες έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή μας σχέσεις για τις οποίες λίγο αργότερα μετανιώσαμε πικρά. Ναι, είναι πολύ πιθανό να έχουμε καυγαδίσει μέχρι τελικής πτώσης με τον σύντροφό μας ο οποίος αναγκαστικά μεταφέρθηκε στη λίστα με τους πρώην.

Τι γίνεται όμως όταν μερικές μέρες αργότερα καταλήγεις να τον σκέφτεσαι και να επιθυμείς ξανά επικοινωνία μαζί του; Κακά τα ψέματα, όσο πιο πρόσφατος είναι ο χωρισμός, τόσο μεγαλύτερος είναι ο πειρασμός να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου.

Αυτό ωστόσο αποδεδειγμένα δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Ακόμη και ένα σύντομο, φαινομενικά αδιάφορο γραπτό μήνυμα μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα και να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Πριν λοιπόν βιαστείς να πιάσεις στα χέρια το κινητό ή το πληκτρολόγιό σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και διάβασε προσεκτικά τις παρακάτω γραμμές.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικούς από τους καλύτερους λόγους (βγαλμένοι από τη ζωή) για να μην μπεις στη διαδικασία να επικοινωνήσεις ξανά με τον πρώην σύντροφό σου.

Δες επίσης: Ο σωστός τρόπος για να τελειώσεις μία σχέση: Τρία βασικά βήματα (photos)

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com