Το αγόρι σου είναι συνεχώς με την κολλητή του; Πώς να αντιδράσεις

Το αγόρι σου είναι συνεχώς με την κολλητή του; Πώς να αντιδράσεις

Η στάση που πρέπει να κρατήσεις για να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου.

Σύμφωνα με πολλούς, οι άνδρες και οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι φίλοι επειδή ο παράγοντας σεξ μπαίνει πάντα στη μέση. Αυτή η «αλήθεια» ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κλισέ του Hollywood το οποίο συναντούσαμε σε αρκετές διάσημες ταινίες. Σήμερα δεν είναι καθόλου σπάνιο να έχουμε έναν άνδρα και μια γυναίκα που απλά ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει κάποιο είδος ή πιθανότητα φλερτ.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι είναι απόλυτα φυσικό τα αρσενικά να τείνουν να αισθάνονται πιο άνετα με άλλα αρσενικά, και το ίδιο ισχύει και για τα θηλυκά. Ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο για ένα αρσενικό να έχει μια γυναίκα ως καλύτερη φίλη στη ζωή του.

Αυτό βέβαια τείνει να παρεξηγείται από τις συντρόφους τους αφού αρκετές γυναίκες βλέπουν τη ανταγωνιστικά την κολλητή του αγαπημένου τους και νιώθουν πως δέχονται απειλή. Μια πολύ στενή φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα χωρίς ρομαντική χροιά είναι συχνά το αποτέλεσμα των κοινών συμφερόντων, κοινών αξιών και αμοιβαίας εκτίμησης.

Αν το αγόρι σου έχει μια κολλητή την οποία έχεις γνωρίσει και συμπαθείς όλα καλά. Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφός σου να μην έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για απιστία στο παρελθόν και να μην έχει αφήσει κολακευτικά υπονοούμενα για την φίλη του. Σε περίπτωση που έχεις σοβαρές ενδείξεις ότι εκείνη ίσως τρέφει συναισθήματα για το σύντροφό σου είναι απαραίτητο να συζητήσετε και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Τέλος, το αγόρι σου είναι υποχρεωμένο να σου εξηγήσει τη σχέση που έχει με την κολλητή του και να σου δείξει με κάθε τρόπο ότι δεν έχεις κανέναν λόγο να τη βλέπεις ως απειλή.

Δες επίσης: 5 σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σου θα γυρίσει πίσω

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com