Επτά εύκολοι αλλά αποτελεσματικοί τρόποι για να φτιάξεις τη διάθεσή του

Επτά εύκολοι αλλά αποτελεσματικοί τρόποι για να φτιάξεις τη διάθεσή του

Οι καλύτερες ιδέες για να κάνεις τον σύντροφό σου να χαμογελάσει ξανά.

H αλήθεια είναι πως έχεις καταφέρει αρκετές φορές μέχρι σήμερα να κάνεις κάποιον να χαμογελάσει. Ανεξάρτητα αν το άτομο αυτό ήταν η μαμά σου, μια συνάδελφος ή μια φίλη, το αποτέλεσμα είναι πως η ουσιαστική ανθρώπινη επαφή έχει συχνά θετικές συνέπειες.

Ο σύντροφός μας είναι το άτομο με το οποίο αποφασίζουμε να βρισκόμαστε πιο κοντά και να μοιραζόμαστε την καθημερινότητα- τα μελλοντικά όνειρά μας. Τι γίνεται όμως όταν διαπιστώνεις πως εκείνος περνάει δύσκολα τον τελευταίο καιρό; Άγχος, πίεση στη δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις τον πνίγουν με αποτέλεσμα να είναι ολοένα και πιο μελαγχολικός.

Καμία γυναίκα δεν αντέχει να βλέπει τον άνθρωπό της στα χειρότερά του. Γι' αυτό σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε και να μοιραστούμε μαζί σου εύκολους αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικούς τρόπους για να του φτιάξεις άμεσα τη διάθεση. Φρόντισε να είσαι διακριτική και είναι βέβαιο πως θα καταφέρεις να τον υποστηρίξεις και να ανυψώσεις την αυτοπεποίθησή του.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα βρεις όλες τις λαμπρές ιδέες που συγκεντρώσαμε για εσένα.

1) Δώσε σε εκείνον την ανάλογη σημασία και προσοχή. Βρες χρόνο για συζήτηση και ρώτησέ τον αν θέλει να μοιραστεί μαζί σου πράγματα που τον βαραίνουν.

2) Πρόσφερέ του μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά χάδια.

3) Χάρισέ του ένα δώρο. Ακόμη και το πιο απλό πράγμα μπορεί αν λειτουργήσει θετικά. Για παράδειγμα μπορείς να αγοράσεις ένα νόστιμο brunch για να το βρει όταν ξυπνήσει.

4) Κάνε κράτηση για δύο στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Date night!

5) Κάντε μια μικρή απόδραση. Μια βόλτα στην εξοχή ή στη θάλασσα το Σαββατοκύριακο είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει θετικά η νέα εβδομάδα.

6) Χάρισέ του μια δωροκάρτα για μασάζ ή δοκίμασε να τον χαλαρώσεις εσύ στο σπίτι.

7) Movie night: αγόρασε φαγητό, ένα καλό κρασί και δείτε μαζί μια ωραία ταινία.

Δες επίσης: Μήπως δεν είσαι πια ερωτευμένη μαζί του; Όλες οι ενδείξεις

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com