Όλα τα tips για να πετύχει η σχέση από απόσταση

Όλα τα tips για να πετύχει η σχέση από απόσταση

Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

Μετά από πολλές αποτυχημένες σχέσεις και dates, βρίσκεις επιτέλους τον άνθρωπο που είναι το άλλο σου μισό. Είστε μαζί, ευτυχισμένοι και απόλυτα ερωτευμένοι ώσπου μια μέρα ένα εμπόδιο μπαίνει ξαφνικά ανάμεσά σας και φέρνει τον απόλυτο πανικό: η χιλιομετρική απόσταση.

Ο εκλεκτός της καρδιάς σου αναγκάζεται να μετακομίσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο) κι εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις. Να χωρίσεις, να κλάψεις ή να τρομοκρατηθείς; Ένα πρώτο σοκ σου «χτυπάει την πόρτα», ωστόσο δεν χρειάζεται να ανοίξεις. Η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος σύμβουλος για όλες τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής μας και αυτό είναι αποδεδειγμένο.

Αφού λοιπόν ηρεμήσεις οφείλεις να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου για την πορεία της σχέσης σας. Βασικός παράγοντας για την τελική σου απόφαση είναι το πώς νιώθεις για εκείνον και το χρονικό διάστημα που πρέπει να μείνετε χώρια. Εάν λοιπόν αποφασίσετε από κοινού να παραμείνετε μαζί, υπάρχουν μερικά tips τα οποία θα βοηθήσουν αρκετά την κατάσταση. Εμείς σήμερα τα βρήκαμε όλα και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

1) Μην βιάζεσαι να κρίνεις και απόφυγε τις σκηνές ζηλοτυπίας

Είδες ένα Instagram-story με άλλη και έγινες έξαλλη. Οι παράλογες σκέψεις δεν βοηθάνε σε καμία περίπτωση. Όταν είστε μακριά ο ένας από τον άλλο είναι καλύτερα να αποφεύγεις να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό και τις άσκοπες υποθέσεις. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά αν δεν ρωτήσεις πρώτα τον αγαπημένο σου.

2) Θυμήσου τι σε έκανε να είσαι μαζί του
Δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια σχέση αμοιβαίας αγάπης-εμπιστοσύνης και πόσο μάλλον να την κρατήσεις από απόσταση. Για να αποφασίσεις όμως να το κάνεις και να ρισκάρεις πολλά θα υπήρχαν λόγοι. Μην τους ξεχνάς λοιπόν.

3) Kράτησε ζωντανή την επαφή

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας. Φρόντισε να έχετε μια συχνή-ζωντανή επικοινωνία μέσω κάμερας και τηλεφώνου.

4) Κάνε εκπλήξεις

Επισκέψου τον ξαφνικά για ένα ΣΚ γεμάτο έρωτα. Γενικά φρόντισε να του θυμίζεις πόσο όμορφα περνάτε μαζί.

Δες επίσης: Μπορεί να υπάρξει μια σχέση ή γάμος χωρίς σεξ;

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com