4 σημάδια-απόδειξη ότι το αγόρι σου ζηλεύει ακόμα τον πρώην

4 σημάδια-απόδειξη ότι το αγόρι σου ζηλεύει ακόμα τον πρώην

Πώς να διώξεις το «αγκάθι» που δημιουργήθηκε στη σχέση σας.

Το καλοκαιράκι είναι εδώ για τα καλά κι εσύ πιθανώς να έχεις αρχίσει ήδη τις βουτιές και τις εξορμήσεις με τον αγαπημένο σου. Η εστίαση έχει ανοίξει εδώ και καιρό γι'αυτό έχουμε κάθε λόγο να βγούμε για φαγητό- cocktails με τον εκλεκτό της καρδιάς μας.

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;

Κι εκεί που όλα βαδίζουν από το καλό στο καλύτερο ξαφνικά βλέπεις πως το αγόρι σου έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί σου. Λίγο πιο απόμακρος, λίγο πιο ψυχρός και αρκετά πιο σκεπτικός. Τι πηγαίνει άραγε στραβά; Θα σου πω ευθύς αμέσως. Μήπως είδατε (υποθέσεις κάνω εγώ τώρα) τον πρώην σου σε κάποιο στέκι και από τότε το αγόρι σου «κατέβασε μούτρα»; Aν η απάντηση είναι ναι, τότε έχεις κάθε λόγο να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το κείμενο.

Πώς θα καταλάβεις ότι ζηλεύει ακόμα τον πρώην

1) Κοιτάζει συνέχεια το κινητό σου τηλέφωνο

Αν διαπιστώσεις πως κοιτάζει την οθόνη του κινητού σου όταν στέλνεις μηνύματα ή προσπαθεί να ακούσει τι λες με τις φίλες σου στο τηλέφωνο, ναι υπάρχει πρόβλημα. Ακόμη χειρότερα αν σου ζητήσει να του δείξεις τις κλήσεις σου τότε ίσως να έχει υποψίες πως εσύ επικοινωνείς ακόμα με το πρώην αγόρι σου.

2) Αποφεύγει τα μέρη κοντά στην περιοχή του πρώην σου

Εδώ έχω να πω πως είναι αυτονόητο ότι θέλει να αποφύγει κάθε πιθανότητα συνάντησης με τον πρώην σου. Οκ μπορεί να μην του αρέσει ένα συγκεκριμένο μαγαζί αλλά εάν αποφεύγει εντελώς τις κοντινές περιοχές ή τα παλιά σου στέκια, είναι μια σημαντική ένδειξη ζήλιας.

3) Συγκρίνει τα πάντα

Εάν πάνω σε κάποιο διάλογο αναφέρει ή παρομοιάζει καταστάσεις με μέτρο σύγκρισης τον πρώην σου, είναι ένα σημάδι πως ζηλεύει. Εσύ οφείλεις να του υπενθυμίσεις (με όμορφο πάντα τρόπο) πως έχεις αποφασίσει να είσαι μαζί του γι' αυτό δεν έχει λόγο να βάζει τρίτους ανάμεσά σας.

4) Δείχνει απόμακρος-προβληματισμένος

Από τότε που πετύχατε τυχαία έξω το ex αγόρι σου, βλέπεις πως ο νυν σύντροφός σου είναι λίγο απόμακρος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πειράχτηκε και να ντρέπεται να το παραδεχτεί με αποτέλεσμα να καταπιέζει-κρύβει τα συναισθήματά του.

Πώς θα διώξεις τις σκιές του παρελθόντος

Κάνε μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου και υπενθύμισέ του ότι δεν έχει λόγο να ανυσηχεί. Μαγείρεψε ένα φαγητό που του αρέσει, φτιάξε ρομαντική ατμόσφαιρα (οπωσδήποτε κεριά) και δείξε του έμπρακτα πόσο τον θέλεις στη ζωή σου.

Πηγή κεντρικής: unsplash.com

Για την ώρα μπορείς να χαλαρώσεις και να βάλεις στα ηχεία το παρακάτω τραγούδι. Enjoy!