Ο καλός ο φίλος όλα τα αλέθει

Ο καλός ο φίλος όλα τα αλέθει

Όταν ο καλύτερός σου φίλος γίνεται ο καινούριος σου έρωτας.

Με λένε Γεωργία και η ιστορία μου με τον Κωνσταντίνο θα σας συνεπάρει. Όταν γνωριστήκαμε είχαμε βγει και οι δύο από μακροχρόνιες σχέσεις και δε θέλαμε κάτι παραπάνω. Κάναμε παρέα και αρχίσαμε να γινόμαστε πολύ καλοί φίλοι.

Δεν υπήρχε τίποτα το ερωτικό ανάμεσά μας και για 2 χρόνια κάναμε τα πάντα μαζί: φαγητό, ποτό, διακοπές, βόλτες, όλα. Όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάει ένα επαγγελματικό, πήγα κι εγώ μαζί του για παρέα, ξέροντας πως θα ερχόταν μαζί και μία συνάδελφός του που για κάποιο λόγο δε συμπαθούσα.

Μια μέρα που ο Κωνσταντίνος δούλευε, επέστρεψα στο δωμάτιο, άνοιξα την πόρτα και είδα τον Κωνσταντίνο γυμνό στο κρεβάτι και τη συνάδελφό του να βγαίνει από το μπάνιο τυλιγμένη με μια πετσέτα. Το σοκ ήταν μεγάλο, αλλά όχι από αμηχανία, αλλά ζήλια. Τελικά, ναι τον ήθελα ερωτικά.

Για τις επόμενες μέρες που ήμουν ακόμα τυφλωμένη από τη ζήλεια μου συνέχισα να βρίσκω δικαιολογίες μέχρι που αυτή ξεκουμπίστηκε. Όταν το επόμενο βράδυ επιστρέψαμε κουρασμένοι στο δωμάτιο, προσφέρθηκα να του κάνω μασάζ. Όπως ήμουν ανεβασμένη στην πλάτη του, δεν μπόρεσε να μη νιώσει την αναστάτωσή μου να τον καίει, πράγμα που τον έκανε να γυρίσει και να με ρωτήσει τι τρέχει. Πριν καλά καλά το καταλάβω, βρεθήκαμε να κάνουμε σεξ με τόση άνεση και οικειότητα σαν να το κάναμε κάθε μέρα.

Από τότε, δεν ξαναχωρίσαμε ποτέ και ο Κωνσταντίνος έγινε ο σύζυγός μου.

Γεωργία, ετών 38