5 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να τον χωρίσεις εδώ και τώρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
5 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να τον χωρίσεις εδώ και τώρα

Μήπως εθελοτυφλούσες όλο αυτό τον καιρό;

Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι σίγουρα η πιο εύκολη υπόθεση. Όλες έχουμε κάνει δεσμούς τους οποίους αργότερα μετανιώσαμε ή γνωρίσαμε ανθρώπους που κρατήσαμε για αρκετά χρόνια στη ζωή μας. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν πρέπει ποτέ να παραμένουμε σε καταστάσεις που μας φθείρουν και δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα.

Όταν το αδιέξοδο σου χτυπάει την πόρτα

Εαν είσαι σε μια σχέση που σε προβληματίζει έντονα τον τελευταίο καιρόή αν έχεις διαπιστώσει ότι θα ήθελες να είσαι με κάποιον άλλο άνθρωπο, συνέχισε να διαβάζεις. Ο χωρισμός δεν είναι πάντα εύκολη διαδικασία αφού θέλει δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να προχωρήσεις παρακάτω. Σίγουρα τρέφεις ακόμα θετικές αναμνήσεις-αισθήματα για τον σύντροφό σου ωστόσο νιώθεις μπερδεμένη και δεν ξέρεις πώς να φερθείς. Να χωρίσεις ή να δώσεις μια ακόμη ευκαιρία;

Αν θες να μάθαίνεις πρώτη τα πάντα σε θέματα σχέσεων κάνε κλικ σε αυτό εδώ το link.



Τα σημάδια Sos που δεν πρέπει να αγνοήσεις

1) Δεν μπορείς να συζητήσεις πια μαζί του

Οι σχέσεις είναι πολύ έντονες και πολύ προσωπικές. Ένα βασικό μέρος της διατήρησης μιας σχέσης υγιούς είναι η επικοινωνία. Όταν αυτή χαθεί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο ζευγάρι.

2) Σε μπερδεύει η στάση του

Τη μία είναι εκδηλωτικός, τρυφερός, γλυκός και την επόμενη στιγμή σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Αν ο σύντροφός σου σε προβληματίζει σε καθημερινή βάση ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις.

3) Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Μαλώνεται διαρκώς για παλιές καταστάσεις και ανακυκλώνετε θέματα που σας φθείρουν. Κατηγορείτε ο ένας τον άλλον και αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο στη σχέση σας.

4) Παραμένεις στη σχέση για λάθος λόγους

Μήπως φοβάσαι πως θα μείνεις μόνη σου μετά τον χωρισμό; Σκέφτεσαι ότι δεν θα βρεις κάποιον που να ταιριάζετε τόσο πολύ; Αν παραμένεις σε μία σχέση από ανασφάλεια, είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να χωρίσεις.

5) Δεν έχεις πλέον προσωπική ζωή

Όταν το αγόρι σου σε καταπιέζει και σε αποκόβει από τους φίλους σου, μελλοντικά αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στη συνύπαρξή σας.

Αρκετά προβληματίστηκες όμως για σήμερα, χαλάρωσε και απόλαυσε το παρακάτω τραγούδι.



Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com