Δεύτερο ραντεβού μαζί του; 5 ιδέες για να... γίνετε κι επίσημα ζευγάρι

Μαρία Ροδίτη
Δεύτερο ραντεβού μαζί του; 5 ιδέες για να... γίνετε κι επίσημα ζευγάρι

Ξέχνα τα κλασικά, όπως το σινεμά ή το δείπνο σε εστιατόριο!

Το πρώτο ραντεβού με έναν άνδρα είναι για όλες ένα challenge. Παραδέξου το! Κι εσύ στο πρώτο ραντεβού είχες άγχος για το αν θα είσαι όμορφη, αγωνία για το τι θα συζητάτε τις ώρες που θα είστε μαζί και… γενικά επικρατούσε μια τρέλα για το τι και αν θα συμβεί ανάμεσά σας. Αν θα έρθει, βρε παιδί μου, το πολυπόθητο φιλί.

Λογικά για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές όλα πήγαν τέλεια και τώρα είναι η ώρα του δεύτερου ραντεβού με εκείνον. Ε, μην μπεις στη διαδικασία να προτείνεις τα κλασικά μέρη για ραντεβού.



Το πολυπόθητο δεύτερο ραντεβού

Αφού το πρώτο αμήχανο ραντεβού στέφθηκε από επιτυχία και κανονίσατε την επόμενη συνάντησή σας, μην αρκεστείς σε μια κλασική έξοδο που κάνουν όλα τα wannabe ζευγάρια. Πήγες για φαγητό ή για σινεμά μαζί του την πρώτη φορά. Φτάνει!

https://www.instagram.com/p/CP5gefJFzLY

Στο δεύτερο ραντεβού θα πρέπει να είσαι πιο… δημιουργική. Να μη μείνεις μόνο σε μερικές κουβέντες που θα λέτε για τη ζωή σας στο τραπέζι ή να μη σχολιάσεις μαζί του την ταινία που είδατε. Η επόμενη συνάντησή σας πρέπει να σας μείνει αξέχαστη, να είναι μια υπέροχη εμπειρία.

Και αυτό θα το καταφέρεις επιλέγοντας μία από τις πέντε ιδέες για ραντεβού, που θα βρεις στην παρακάτω gallery.

Τα donts του ραντεβού σας

Είναι υπέροχο να θέλει ο επίδοξος σύντροφός σου να μάθει πράγματα για εσένα. Όπως κι εσύ για εκείνον. Σημαίνει πως επιθυμείς διακαώς να τον γνωρίσεις καλά. Προσοχή, όμως, μην πέσεις στην παγίδα του… «θέλω να σε ανακρίνω και να μάθω όλα τα άπλυτά σου εδώ και τώρα». Δεν θες να φύγει ο άνθρωπος μόλις που άρχισε να σε γνωρίζει!

Μάθε και τον απροσδόκητο τρόπο για να σε ερωτευτεί, ώστε... να έχεις σίγουρη επιτυχία!

Επίσης, προσπάθησε να κάνεις disconnect από τα social media όσες ώρες θα είστε μαζί. Δεν θέλεις να του δείξεις ότι σου αρέσει και ότι χαίρεσαι πραγματικά που συναντηθήκατε; Άσε το κινητό από το χέρι, λοιπόν!