9 σημάδια που δείχνουν ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον

Μαρία Ροδίτη
9 σημάδια που δείχνουν ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι ήταν γραφτό να είστε μαζί και ότι θα κρατήσει… χρόνια αυτή η κολόνια!

Αν έχεις βιώσει μια δύσκολη σχέση στο παρελθόν, αν έχεις περάσει περίεργα με προηγούμενο σύντροφό σου- ακόμα κι αν ήσουν πολύ ερωτευμένη- καταλήγεις να δυσπιστείς για το αν τελικά υπάρχει αυτός ο ένας και μοναδικός. Αυτός που έχει «πλαστεί» για να είναι μόνο μαζί σου.

Ο έρωτας έρχεται… από το πουθενά

Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά ο έρωτας έρχεται εντελώς ξαφνικά. Εκεί που δεν ψήνεσαι να κάνεις μια σχέση, εκεί που δεν το έχεις κατά νου… να σου ο φτερωτός Θεός. Έρχεται εκείνος που σε κάνει να μαγευτείς, να χάσεις το μυαλό σου. Να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια, με λίγα λόγια.

Αν τώρα βρίσκεσαι σε αυτήν τη φάση, καταλαβαίνεις ακριβώς αυτό που εννοώ. Πετάς στα σύννεφα, δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι και τον σκέφτεσαι συνέχεια. Σε σημείο που στη δουλειά σου είσαι αφηρημένη. Την πάτησες, φίλη μου! Είσαι full in love και αυτό είναι υπέροχο.

https://www.instagram.com/p/CQNf6_XF2qF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξέρω, όμως, ότι σε «τρώει» να καταλάβεις αν αυτή η σχέση έχει μέλλον. Αν είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Αν θα υπάρχει διάρκεια σε αυτό το ροζ συννεφάκι που ζεις!

Δες ποιο είναι το βασικό σημάδι ότι το αγόρι σου είναι τρελά ερωτευμένο μαζί σου!

Τα σημάδια μιας σχέσης ζωής

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα σε κάνουν να διαπιστώσεις αν αυτός είναι ο άνθρωπός σου. Αν ο σύντροφός σου είναι ο ένας και μοναδικός. Αυτός που έψαχνες πάντα και που ξέρεις ότι θα είσαι ευτυχισμένη και ασφαλής δίπλα του για πάντα. Μάθε τα παρακάτω!



1. Του λες πράγματα που δεν αποκαλύπτεις σε κανέναν άλλον. Αυτό σημαίνει ότι τον εμπιστεύεσαι απόλυτα και ότι η αγάπη σας θα έχει διάρκεια.

2. Τον αφήνεις να σε δει σε στιγμές αδυναμίας. Αν νιώθεις άνετα μαζί του, σημαίνει ότι θα του δείξεις και κάθε πλευρά του εαυτού σου, κάθε συναίσθημά σου. Και μάλλον θα ζήσετε μαζί για μια ζωή.

3. Τον σέβεσαι. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται δεν υπάρχει σεβασμός σε όλα τα ζευγάρια. Και γι’ αυτό, βέβαια, πολλοί οδηγούνται στον χωρισμό. Αν ανάμεσά σας, όμως, υπάρχει ουσιαστικός σεβασμός και κατανόηση, τότε τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά.