5 πράγματα που δεν πιστεύεις ότι ένας άντρας αναζητά σε εσένα

Μαρία Ροδίτη
5 πράγματα που δεν πιστεύεις ότι ένας άντρας αναζητά σε εσένα

Πραγματικά, δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. Νομίζω κι εσύ θα συμφωνήσεις μαζί μου!

Κι εκεί που κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ με τις κολλητές σου και αρχίζετε να συζητάτε τα προσωπικά σας, «πέφτει» η αιώνια ερώτηση όλων των γυναικών στο τραπέζι: «Μα τι θέλουν- επιτέλους- οι άνδρες;», «τι ζητούν από μια γυναίκα;».

Αχ κορίτσι μου, που λέει και ο Γιάννης Πλούταρχος. Μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε ακριβώς τι ζητάνε οι άντρες, ούτε βέβαια και αυτοί θα καταφέρουν να μας ψυχολογήσουν ποτέ. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά κάποιες φορές μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Πιστεύω με καταλαβαίνεις!

https://www.instagram.com/p/CQaadmlDApU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι γοητεύει τελικά τους άντρες;

Στο πέρασμα των χρόνων έχουν γίνει άπειρες έρευνες από ειδικούς σε μια προσπάθεια να λυθεί το ζήτημα της ανθρώπινης έλξης. Από τη μία πλευρά, ο κάθε άνδρας έχει τις δικές του προσωπικές προτιμήσεις. Τα δικά του γούστα απέναντι στο γυναικείο φύλο.

Αυτό σημαίνει ότι άλλα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας θα γοητεύσουν τον Γιάννη, ας πούμε, κι άλλα τον Κώστα. Ωστόσο, οι πολυετείς έρευνες έχουν δείξει ένα βασικό και κοινό πράγμα που αφορά όλο τον ανδρικό πληθυσμό: οι άντρες στηρίζονται στην πρώτη εντύπωση που θα τους κάνεις. Αυτές οι πρώτες στιγμές με κάποιον θα τον κάνουν ή να προχωρήσει μαζί σου, αν του άρεσες, ή να σου πει «χαίρεται, αντίο».

Τελικά οι άντρες προτιμούν ολόσωμο ή μπικίνι; Μάθε εδώ!

Τι δεν θέλουν οι άνδρες να «βλέπουν» πάνω σου

Όσες σχέσεις κι αν κάνεις στη ζωή σου, όσους άντρες κι αν συναναστραφείς, ποτέ δεν θα τους μάθεις απ’ έξω κι ανακατωτά. Κι αυτό, όμως, έχει τη μαγεία του. Να ανακαλύπτεις συνεχώς πτυχές του εαυτούς τους και της ιδιοσυγκρασίας τους.

Ξέρεις, λοιπόν, τι δεν τους αρέσει σε σένα και σε οποιαδήποτε γυναίκα, όμως; Όσο κι αν δεν το πιστεύεις δεν χαίρονται και πολύ αν δεν μαγειρεύεις. Άλλωστε… ο έρωτας τις περισσότερες φορές περνά από το στομάχι και είναι πολλοί εκείνοι που θεωρούν πολύ γοητευτικό να σε βλέπουν εν ώρα μαγειρικής.



Είναι πολλοί εκείνοι, επίσης, που… δεν τους αρέσει να τους κλείνεις το τηλέφωνο στα μούτρα. Και σε ποιον αρέσει, θα μου πεις; Εντάξει, σε κανέναν, αλλά σε κάποιον μικρό καβγά μπορεί να συμβεί κι αυτό. Ε, μετά περίμενε τις συνέπειες.

Τι θέλουν τελικά να «βλέπουν» οι άντρες πάνω σε μια γυναίκα; Είναι πέντε πράγματα που σίγουρα δεν περίμενες να διαβάσεις και θα τα βρεις στην gallery. Μην απορήσεις. Άντρες είναι, όλα να τα περιμένεις. Όπως κι εκείνοι από μας, άλλωστε!