6 μυστικά για να κερδίσεις την καρδιά ενός άντρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
6 μυστικά για να κερδίσεις την καρδιά ενός άντρα

Όλα όσα κανείς δεν μας είπε για το πώς θα κρατήσουμε τον άνδρα των ονείρων μας.

Κακά τα ψέματα κορίτσια! Η πλειοψηφία των γυναικών δεν ξέρει πώς να αποκωδικοποιήσει τους άνδρες και συχνά κάνει σημαντικά λάθη συμπεριφοράς. Όταν έχεις μια μακροχρόνια σχέση, ενδόμυχα θες ο σύντροφός σου να επενδύσει αργότερα σε αυτήν και να σε βλέπει ως την μελλοντική του σύζυγο.

«Η καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι» έλεγαν οι μαμάδες μας ωστόσο σήμερα αυτό φαίνεται πως δεν είναι το απόλυτο μυστικό για να κατακτήσεις την καρδιά του.



Ο φόβος της δέσμευσης

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αντρών: α) εκείνοι που είναι «αυτοκόλλητοι» με την κοπέλα τους και βάζουν συχνά την ευτυχία της πάνω από τη δική τους, β) εκείνοι που διακατέχονται από τον φόβο της δέσμευσης και τρομάζουν στη σκέψη ενός ενδεχόμενου αρραβώνα/γάμου.

6 μυστικά για να του κλέψεις την καρδιά

1) Μην σταματάς να του δείχνεις πόσο τον θέλεις

Όλες οι σχέσεις περνάνε κάποια στιγμή κρίση στο σεξουαλικό κομμάτι. Εσύ ωστόσο μπορείς πάντα να ανατρέψεις την κατάσταση με το να είσαι γλυκιά, προσιτή και ενθουσιώδης μαζί του.

2) Δείξε σεβασμό

Δείξε του εμπράκτως πόσο αφοσιωμένη είσαι σε εκείνον και υπενθύμιζέ του συχνά πόσο περήφανη είσαι που είναι σύντροφός σου.

3) Κάντον να νιώθει ασφάλεια

Μην δίνεις δικαιώματα και κράτα γενικά χαμηλούς τόνους με τον φιλικό σου περίγυρο. Μην είσαι προκλητική με άλλους άνδρες και δείξε του ότι δεν ενδιαφέρεσαι για άλλους εκτός από εκείνον.

4) Κράτα αμείωτο το ενδιαφέρον του

Οι μακροχρόνιες σχέσεις χρειάζονται μικρά «challenge» για να διατηρηθούν ζωντανές . Διάφορες εκπλήξεις/προκλήσεις είναι άκρως επιθυμητές για να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του στο πέρασμα του χρόνου.

5) Μην παραμελείς τον εαυτό και τη γυναικεία φύση σου

Ανεξάρτητα από το πόσο busy είσαι σε καθημερινή βάση, μην αμελείς τον εαυτό σου. Όλα τα αρσενικά εντυπωσιάζονται όταν βλέπουν την σύντροφό τους περιποιημένη ακόμη και μετά από μια κουραστική ημέρα. Δεν εννοώ να έχεις μαλλί κομμωτηρίου 24/7 αλλά προσπάθησε να είσαι ευπαρουσίαστη.

6) Να είσαι πάντα το στήριγμά του

Φρόντισε να του υπενθυμίζεις πόσο πιστεύεις σε εκείνον και τις ικανότητές του. Οι άντρες θέλουν να βλέπουν ότι είμαστε σύμμαχοι-στήριγμά τους ό,τι και να γίνει.

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com