6 μύθοι για τις σχέσεις που παρουσιάζονται στις ταινίες... βγαλμένοι από τη ζωή (αλλά δεν είναι)!

Μαρία Ροδίτη
6 μύθοι για τις σχέσεις που παρουσιάζονται στις ταινίες... βγαλμένοι από τη ζωή (αλλά δεν είναι)!

Δεν είναι όλα στην πραγματικότητα έτσι όπως τα βλέπεις στη μεγάλη οθόνη!

Παραδέξου το! Έχεις κι εσύ κάτσει πολλά βράδια μόνη σου στο σαλόνι απολαμβάνοντας ένα μεγάλο μπολ με ποπ κορν κι ένα άλλο με πατατάκια βλέποντας σερί από ρομαντικές ταινίες. Ταινίες με μεγάλους έρωτες που όποιο εμπόδιο κι αν συναντούν, που ό,τι κι αν συμβαίνει, τελικά το ζευγάρι καταλήγει να είναι μαζί! Join the club, girl!

5 ταινίες που θα σε κάνουν να ξαναερωτευτείς τον πρώτο σου έρωτα (καλά, και τον νυν!)

Το όνειρο του παντοτινού και κεραυνοβόλου έρωτα

Αν είσαι ένα ρομαντικό και ονειροπόλο κορίτσι, σίγουρα θα έχεις ταυτιστεί και θα έχεις συμφωνήσει με το σενάριο των ταινιών στις οποίες οι πρωταγωνιστές ερωτεύονται, περνούν από σαράντα κύματα, αλλά στο τέλος καταλήγουν μαζί.

Δεν σε παρεξηγώ! Κι εγώ κάποτε κάπως έτσι σκεφτόμουν και οραματιζόμουν την τέλεια σχέση, τον απόλυτο έρωτα. Θεωρούσα πως είναι φυσιολογικό να περνάς άπειρες δυσκολίες με το αμόρε σου, να πλακώνεσαι, να χωρίζεις, να επανασυνδέεσαι και στο τέλος να είναι όλα μέλι-γάλα.

https://www.instagram.com/p/CQbQ9EZF5iY

Δεν είναι όλο αυτό, όμως, ψυχοφθόρο και συνάμα ουτοπικό;

Οι μύθοι για τον έρωτα στις ταινίες

Είναι ωραίο να ταυτίζεσαι με τους πρωταγωνιστές των ρομαντικών ταινιών, αλλά… μετά το τέλος της προβολής θα πρέπει να «ξυπνάς». Δεν συνάδουν όλα αυτά που βλέπεις στη μεγάλη οθόνη με την πραγματικότητα.

Υπάρχουν αρκετοί μύθοι πίσω από τους τρελούς έρωτες των ταινιών, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στις αληθινές σχέσεις της καθημερινότητας. Μην ξεχνάς ότι πίσω από την ταινία υπάρχει ένα ολόκληρο πλάνο κι ένα σενάριο που σκοπό έχει να σε κρατήσει καρφωμένη στην οθόνη από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου.



Δες, λοιπόν, στην παρακάτω gallery έξι μύθους για τις σχέσεις που προβάλλονται πολύ συχνά στις ταινίες και… πάψε να τους πιστεύεις.