4 πράγματα που κάνω όταν έχω νεύρα για να μην τσακωθώ μαζί του

Τσακιρίδου Χριστίνα
4 πράγματα που κάνω όταν έχω νεύρα για να μην τσακωθώ μαζί του

Πίστεψέ με είναι πέρα για πέρα αποτελεσματικά.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλα τα υγιή ζευγάρια μαλώνουν. Δεν αναφέρομαι προφανώς σε Ομηρικούς καυγάδες αλλά σε μικρές (ή και μεγάλες) διαφωνίες της καθημερινότητας. Αν με ρωτήσεις προσωπικά θα σου πω ότι είναι το χειρότερό μου να καυγαδίζω με το αγόρι μου. Γι' αυτό άλλωστε και το αποφεύγω.Γιατί άραγε; Θα σου πω ευθύς αμέσως.

Ένας τσακωμός συνήθως (σχεδόν πάντα) δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μόνο σε φασαρίες, στεναχώριες, κλάματα και κακή διάθεση, που όλα αυτά μαζί κάνουν έναν πολύ άσχημο συνδυασμό. Οκ, υπάρχουν περιπτώσεις που ο καυγάς αποτελεί μονόδρομο ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Προφανώς όλοι έχουμε τις κακές μας ημέρες ή αντιμετωπίζουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Γι' αυτό λοιπόν σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου 4 πράγματα που κάνω σε ανάλογες περιστάσεις για να μην γίνω #dramaqueen.

4 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τον καυγά μαζί του

1) Πήγαινε να ηρεμήσεις σε έναν διαφορετικό χώρο του σπιτιού.

Η σιωπή λένε πως είναι χρυσός σε ορισμένες περιπτώσεις. Συμφωνώ απολύτως! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όταν νιώθεις πως θα εκραγείς είναι να πας σε ένα διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού από τον σύντροφό σου ώστε να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις.

2) Βγες έξω με φίλες.

Σε εστιατόριο, μπαρ, στο σπίτι της κολλητής ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείς. Φρόντισε πάντως να πάρεις το χώρο και το χρόνο σου για να ηρεμήσεις πριν αποφασίσεις να συζητήσεις οποιοδήποτε φλέγον θέμα με τον αγαπημένο σου.

6 μυστικά για να κερδίσεις την καρδιά ενός άντρα

3) Κλείσε το κινητό σου τηλέφωνο.

Μην μπεις στην διαδικασία να καυγαδίσεις μαζί του με sms γιατί σίγουρα θα πεις σκληρά λόγια. Επίσης ο γραπτός λόγος αρκετές φορές παρεξηγείται από τον παραλήπτη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

via GIPHY

4) Πήγαινε μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

Μπες στο αυτοκίνητο, βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι στο replay και κάνε μια μεγάλη διαδρομή μακριά από όλους και όλα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μαλώσεις εν θερμώ αφού μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορείς να περιμένεις.

Σου αφήνω εδώ το αγαπημένο μου τραγούδι, ιδανικό για αυτή την περίσταση.



5) Μην ανοίξεις συζήτηση και απόφυγε κουβέντες που αργότερα θα μετανιώσεις.

7 πράγματα που δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ ένας άνδρας

Πηγή κεντρικής: freepik.com