Μόλις χώρισε η κολλητή σου; 6 πράγματα που δεν χρειάζεται να της πεις

Μαρία Ροδίτη
Μόλις χώρισε η κολλητή σου; 6 πράγματα που δεν χρειάζεται να της πεις

Ζει το δράμα της, μην τα κάνεις κι εσύ χειρότερα!

Κι εκεί που όλα βαίνουν φυσιολογικά, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα της κολλητής σου φίλης έρχεται να φέρει ανατροπές. «Μόλις χώρισα», σού λέει και σε παρακαλεί να τρέξεις κοντά της. Ε, δεν θα πας; Φυσικά και θα πας να της συμπαρασταθείς, να της δώσεις τον ώμο σου να κλάψει και να το αναλύσετε για ώρες.

7 πράγματα που δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ ένας άνδρας

Άμα δεν πάρεις την κολλητή στον χωρισμό ποιον θα πάρεις;

Κι εσένα θα σου έχει συμβεί! Να έχεις χωρίσει, να μην μπορείς να το αποδεχθείς και να θέλεις έναν άνθρωπο να σε παρηγορήσει. Ποιον θα πάρεις; Μα, φυσικά, την καλύτερή σου φίλη.

Αυτή είναι ο άνθρωπος που θα μπορέσεις να μοιραστείς τα πάντα για όλα όσα έγιναν και οδήγησαν στον χωρισμό. Αυτή θα είναι εκεί για να της πεις πόσο κομμάτια είσαι και πώς αισθάνεσαι για αυτήν την ανατροπή στη ζωή σου.

https://www.instagram.com/p/CQtdtKsF9Ut

Ε, λοιπόν, τώρα κι εσύ το ίδιο θα κάνεις. Θα παρηγορήσεις τη φίλη σου και θα την κάνεις να αισθανθεί καλύτερα. Θα είσαι εκεί για να κάνετε sleep over και να τρώτε pop corn όσο θα βλέπετε ταινίες. Θα είσαι μαζί της για να της κρατάς το χέρι όταν εκείνη- χωρίς λόγο- και θα κλαίει ξανά και ξανά βλέποντας ζευγάρια ερωτευμένα και happy ends.

Τι να κάνουμε; Και γι’ αυτά είναι οι φίλοι!

Προσοχή τι θα της πεις

Το ξέρω! Αυτό που θέλεις τώρα είναι να κάνεις την κολλητή σου να αισθανθεί καλύτερα μετά τον χωρισμό. Να την κάνεις να χαμογελάσει λίγο. Έτσι δεν είναι;

Πάνω σε αυτήν την προσπάθεια, όμως, μπορεί να υποπέσεις σε λάθη. Μπορεί να την κάνεις να νιώσει ακόμα χειρότερα και αυτό σίγουρα δεν το θέλεις.



Θα σου πω κάτι πολύ βασικό! Δεν χρειάζεται, σε καμία περίπτωση, να αρχίσεις να κατηγορείς εκείνον σε μια προσπάθεια να κάνεις τη φίλη σου να νιώσει υπεροχή απέναντί του. Μόνο χάλια θα καταφέρεις να κάνεις τα πράγματα.

Στην παρακάτω gallery σού έχω συγκεντρώσει τις έξι φράσειςφωτιά» που καλό είναι να αποφύγεις να πεις στη φίλη σου μετά τον χωρισμό της. Κρίμα να ταλαιπωρείται το κορίτσι ακόμα περισσότερο με σκέψεις κι άλλες σκέψεις.