4 συνήθειες των γυναικών που απωθούν τους άντρες

Τσακιρίδου Χριστίνα
4 συνήθειες των γυναικών που απωθούν τους άντρες

Όλα όσα κάνουμε και δυσαρεστούμε το αντίθετο φύλο.

Οι σχέσεις ανδρών-γυναικών είναι αναμφίβολα πολυσύνθετες. Ανεξάρτητα από το είδος της σχέσης (φιλική, επαγγελματική, ερωτική), δεν είναι λίγες οι φορές που κι εμείς οι γυναίκες κάνουμε κάποια μικρά «ατοπήματα». Τι εννοώ; Είμαι σίγουρη πως θα καταλάβεις καλά ;).

4 περιπτώσεις στις οποίες «πρέπει» να πεις ψέματα στον αγαπημένο σου



Αναφέρομαι σε ασήμαντα καθημερινά πραγματάκια-συνήθειες στα οποία οι άνδρες διαφωνούν πλήρως είτε απλά δεν τους αρέσουν καθόλου. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να συγκεντρώσω 6 συνηθισμένες γυναικείες συνήθειες που απωθούν τους άντρες και καλό θα ήταν να σταματήσεις εδώ και τώρα. Είτε πρόκειται για τον σύντροφο, τον άντρα ή τον κολλητό σου, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκτιμήσουν δεόντως την αλλαγή στη συμπεριφορά σου.

Το Reddit (Αμερικανικό ειδησεογραφικό site) πραγματοποίησε έρευνα με το συγκεκριμένο θέμα. Ορισμένοι δήλωσαν ότι δεν ανέχονται από μια γυναίκα την υπεροψία. Ένας από τους χρήστες του Reddit ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν αντέχω όταν μια κοπέλα φέρεται σαν να είναι δώρο Θεού και σαν οι άλλοι να πρέπει να νιώθουν ότι είναι προνόμιό τους να μπορούν απλώς και μόνο να την κοιτάζουν.»

3 καθημερινές συνήθειες που «σκοτώνουν» τη σχέση σας

4 συνήθειές μας που απωθούν τους άντρες

1) Το υπερβολικά έντονο μακιγιάζ-ντύσιμο

Μία από τις γυναικείες συνήθειες που αρκετές από εμάς κάνουν και απωθούν άθελά τους τον αντρικό πληθυσμό είναι το πόσο πολύ βαφόμαστε καθώς και το για ποια περίσταση έχουμε επιλέξει να μακιγιαριστούμε-ντυθούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η υπερβολή είναι πάντοτε κατακριτέα και «τρομάζει» (ξενερώνει παράλληλα) τους άντρες.

2) Ο σνομπισμός

Σε κανέναν μα κανέναν άνδρα δεν αρέσουν οι απρόσιτες γυναίκες. Θα το διευκρινίσω για να μην δημιουργήσω λάθος εντυπώσεις. Εννοώ εκείνες που έχουν ύφος 40 καρδιναλίων και θα είναι σνομπ σε μια παρέα.

3) Το ψέμα

Ας το σκεφτούμε κι αλλιώς το θέμα. Σε εμάς αρέσουν οι άνδρες που είναι κατά συρροή ψεύτες; Το ερώτημα είναι ρητορικό και το συμπέρασμα δικό σου.

4) Η γκρίνια

Για το σπίτι, τα έξοδα, την πίεση στο γραφείο και τα συναφή. Ο σύντροφός σου ή ο φίλος σου θα κουραστεί να σε ακούει να γκρινιάζεις 24/7 για τα πάντα.



Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com