Όλες οι ενδείξεις ότι ο αγαπημένος σου λέει ψέματα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όλες οι ενδείξεις ότι ο αγαπημένος σου λέει ψέματα

Τα σημάδια που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοήσεις.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Όλοι και όλες έχουμε ανά καιρούς πει μικρά αθώα ψέματα στον σύντροφό μας. Μερικές φορές όχι και τόσο αθώα.

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η δική σου περίπτωση σίγουρα δεν σου αρέσει να νιώθεις πως ο αγαπημένος σου δεν είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντί σου. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που μπορούν να σε βάλουν σε υποψίες για να δεις αν ο άνθρωπός σου τείνει να κρύβει πράγματα.

4 περιπτώσεις στις οποίες «πρέπει» να πεις ψέματα στον αγαπημένο σου



Τα σημάδια που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά

1) Κρατάει στάση άμυνας

Αν διαπιστώσεις ότι κάνει μεγάλες παύσεις όταν απαντά στις ερωτήσεις σου, γίνεται υπερβολικά νευρικός και αμυντικός ή δεν μπορεί να σε κοιτάξει στα μάτια, πρέπει να υποπτευθείς ότι μπορεί να μην σου λέει την αλήθεια.

2) Επαναλαμβάνει τα λόγια του

Οι άνδρες τείνουν να λένε την αλήθεια μόνο μία φορά σύμφωνα με τους ειδικούς. Αν σε μια εξήγησή του αρχίσει να επαναλαμβάνεται τότε ίσως και να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου.

3) Σε κατηγορεί για τα πάντα

Το τελευταίο διάστημα διακρίνεις ότι σε κατηγορεί για ό,τι συμβαίνει; Aυτό είναι μια ύποπτη ένδειξη που πρέπει να ερευνήσεις περαιτέρω.

4) Το ένστικτό σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά

Οι γυναίκες έχουμε διαίσθηση που τις περισσότερες φορές δεν κάνει λάθος. Αν λοιπόν αρχίσεις να νιώθεις ότι ο αγαπημένος σου δεν είναι ευθύς απέναντί σου, είναι πολύ πιθανό να έχεις δίκιο.

5) Δεν δυσκολεύεται να πει ψέματα

Αν διαπιστώσεις ότι δεν του είναι καθόλου δύσκολο να πει δικαιολογίες και ψέματα στη δουλειά, στους φίλους και τους συγγενείς του τότε ίσως να κάνει το ίδιο και σε εσένα.

Πώς θα καταφέρεις να φλερτάρεις ξανά μετά από μία τοξική σχέση



Πηγή κεντρικής: freepik.com