Διακοπές με άλλο ζευγάρι: Όλα τα tips για να μην το μετανιώσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Διακοπές με άλλο ζευγάρι: Όλα τα tips για να μην το μετανιώσεις

Ένας μικρός οδηγός επιβίωσης σε περίπτωση που αποφασίσετε να ταξιδέψετε όλοι μαζί.

Αν με ρωτάς, το δικό μου μότο για τις διακοπές είναι «Πήγαινε με όσο δυνατόν λιγότερα άτομα γίνεται αν θες να περάσεις καλά». Από τη στιγμή που είσαι δεσμευμένη, εννοείται ότι θα πας με τον αγαπημένο σου και θα φροντίσεις να το απολαύσετε στο έπακρο.

Κάθε ζευγάρι ωστόσο παίρνει διαφορετικές αποφάσεις σχετικά με τις καλοκαιρινές διακοπές. Άλλοι επιλέγουν να μοιράσουν το χρόνο ανάμεσα στους κολλητούς και τον σύντροφό τους ενώ αρκετοί αποφασίζουν να ταξιδέψουν παρέα με ένα φιλικό τους ζεύγος.

Το θέμα είναι ποιο θα είναι αυτό το ζευγάρι με το οποίο θα περάσεις τις ελάχιστες ημέρες που έχεις για ξεκούραση. Προσωπικά σε συμβουλέυω να είναι άτομα με τα οποία κάνεις κοντινή παρεά και έχετε παρόμοιες προτιμήσεις και ωράρια. Η επιλογή πρέπει να γίνει κατόπιν συζήτησης με τον αγαπημένο σου αφού ως γνωστόν η παρέα μπορεί να απογειώσει τις διακοπές σας μπορεί όμως και να τις καταστρέψει.

via GIPHY

Τα πιο χρήσιμα tips

1) Ταξίδεψε με άτομα που συμπαθείς πολύ και έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Κάπου εδώ να προσθέσω ότι καλό θα ήταν να έχει την ίδια άποψη και ο σύντροφός σου για το ζευγάρι με το οποίο θα πάτε διακοπές. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις και γκρίνιες.

2) Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται σύμφωνα με την πλειοψηφία

Αν για παράδειγμα όλοι θέλουν να πάνε σε ένα συγκεκριμένο μέρος δεν είναι ωραίο να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τη γνώμη σου. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα άλλα άτομα. Καλό είναι να συζητάτε και να αποφασίζετε ομαδικά τα μέρη που θα επισκεφθείτε.

3) Μην γίνετε «αυτοκόλλητοι»

Eίναι αυτονόητο πως το κάθε ζευγάρι πρέπει να έχει χρόνο για ιδιωτικές στιγμές στις διακοπές. Εάν κρατήσετε τις ισορροπίες και συνδυάσετε φίλους, διασκέδαση και έρωτα είναι βέβαιο πως θα περάσετε υπέροχα.

4 πράγματα που πρέπει ένας άντρας να καταλάβει για τις γυναίκες



3 απαραίτητα συστατικά για να αντέξει η σχέση σας στον χρόνο

Πηγή κεντρικής: freepik.com