Πότε πρέπει να φεύγεις από μία σχέση-Τα κυριότερα σημάδια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πότε πρέπει να φεύγεις από μία σχέση-Τα κυριότερα σημάδια

Οι ενδείξεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Έχεις μόλις αρχίσει να βγαίνεις ραντεβού με ένα νέο φλερτ, περνάς όμορφα, βλέπεις τα πάντα θετικά. Η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα μιας σχέσης όλα μοιάζουν ονειρικά και υπέροχα ενώ οι υποσχέσεις δίνουν και παίρνουν...Αυτό που δεν σκεφτόμαστε ποτέ όμως είναι πόσο υπέροχος είναι άραγε στ' αλήθεια, ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει να βρίσκεται δίπλα σου; Θα σου απαντήσω! Άγνωστο...

via GIPHY



Έρωτας ή ενθουσιασμός; Οι 5 ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις στον εαυτό σου

Oι γυναίκες είμαστε αρκετά ονειροπόλες και πόσο μάλλον όταν ερωτευθούμε. Πολλές φορές δικαιολογούμε λανθασμένες μέχρι και απαράδεκτες συμπεριφορές του συντρόφου μας, τυφλωμένες από έρωτα. Δυστυχως όσο αισιόδοξα κι αν θέλεις να το δεις υπάρχουν μερικές αδιάσειστες ενδείξεις που ενώ μπορεί να αγνοήσεις στην αρχή, στην πορεία της σχέσης αποδεικνύονται εξαιρετικά σημαντικές..

3 πράγματα που όλες οι γυναίκες ευχόμαστε να καταλάβαιναν οι άντρες

Πότε πρέπει να φύγεις από μια σχέση

1) Σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα

Δύσκολα θα το παραδεχτείς αλλά σίγουρα θα το νιώσεις. Αν κάτι μέσα σου λέει πως δεν είναι αυτός ο άνθρωπος για εσένα, φύγε! Η γυναικεία διαίσθηση είναι συνήθως αλάνθαστη. Αν κάποιος είναι αγενής, δεν έχει υπομονή, δεν σε ακούει-καταλαβαίνει... πριν γίνει κάτι χειρότερο, απλά σήκω και φύγε.

2) Κατακρίνει κάθε σου κίνηση

Καμία γυναίκα δεν θέλει στη ζωή της έναν σύντροφο που θα κρίνει αρνητικά τα πάντα. Προφανώς οι κοντινοί μας άνθρωποι οφείλουν να μας εκφράζουν τη γνώμη τους όμως όταν νιώσεις πως έχεις απέναντί σου ένα χειριστικό άτομο, απομακρύνσου όσο πιο γρήγορα γίνεται.

3) Σκέφτεται πάντα το ατομικό του συμφέρον

Με τον τρόπο του σε κάνει να νιώθεις ότι εκείνος έχει περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες από εσένα. Βλέπεις καθημερινά ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει ισότιμα σε μία σχέση και περιμένει πως πάντα να δίνεις ή να κάνεις εσύ πιο πολλά. Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε πρέπει σίγουρα να φύγεις από αυτή τη σχέση.

ΥΓ. Εννοείται πως αν στην πορεία της σχέσης σας ο σύντροφός σου επιχειρήσει να χειροδικήσει εναντίον σου, φύγε το επόμενο κιόλας λεπτό. Η λεκτική και η σωματική βία είναι καταδικαστέα και δεν αξίζει σε καμία γυναίκα.



Πηγή κεντρικής: freepik.com