3 πράγματα που κάνουν οι άντρες και μας εκνευρίζουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
3 πράγματα που κάνουν οι άντρες και μας εκνευρίζουν

Όλα όσα πρέπει να πάψει το αντρικό φύλο να κάνει.

Ας πούμε σήμερα μερικές αλήθειες. Όλες έχουμε σκεφτεί κάποια στιγμή στη ζωή μας ότι ο αγαπημένος μας είναι «ο τέλειος άντρας». Όσο ιδανική κι αν θεωρείς τη σχέση σου, πάντα θα υπάρχουν μικρά, ασήμαντα (ή πιο σημαντικά) πράγματα που θα σε ενοχλούν στον σύντροφό σου. Το θέμα όμως δεν είναι το πόσο σε επηρεάζουν αρνητικά αλλά εάν μπορείς εν τέλη να τα αποδεχτείς.

Το συζητάς με το σύντροφό σου ή τα αφήνεις να περάσουν; Ιδού η απορία! Αν θες τη συμβουλή μου, πρέπει απλά να αποδεχτείς ότι η τελειότητα είναι ανύπαρκτη στις ανθρώπινες σχέσεις. Ζύγισε λοιπόν τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που σου προσφέρει αυτή η σχέση και βγάλε το συμπέρασμά σου. Οι άντρες έχουν μερικές εκνευριστικές συνήθειες που «εξοργίζουν» την πλειοψηφία των γυναικών. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

5 λάθη των ανδρών που σε κάνουν να ξενερώνεις

3 ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι άντρες

1) Ψάχνουν δικαιολογίες για τα πάντα

Οι άνδρες που καταφέρνουν πάντα να ξεφύγουν από το πραγματικό πρόβλημα και απλά βρίσκουν δικαιολογίες, είναι καλύτερο να μείνουν μακριά σου. Οι δικαιολογίες αποτελούν σίγουρο σημάδι αδυναμίας, με τους δειλούς άντρες να είναι αυτομάτως λιγότερο ελκυστικοί.

2) Αργούν στα ραντεβού

Οκ, προφανώς έχει τύχει σε όλους μας να προκύψει κάτι απρόοπτο ή να καθυστερήσουμε λόγω κίνησης σε ένα ραντεβού. Αν αυτό γίνεται όμως κατ' εξακολούθηση, τότε δεν αξίζει να σπαταλάς τον χρόνο σου σε αυτό τον άνθρωπο.

3) Μας θεωρούν δεδομένες

Εάν εκείνος βγαίνει συνεχώς με τους φίλους του χωρίς εσένα, μαζεύεται σε σπίτια για να δει μπάλα ενώ εσύ τον περιμένεις στο σπίτι, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα στη σχέση σας. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε έχει δεδομένο ο σύντροφός σου. Βγες έξω με φίλες ή συναδέλφους και καν'τον να θυμηθεί την αξία σου.

Έρωτας ή ενθουσιασμός; Οι 5 ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις στον εαυτό σου



Πηγή κεντρικής: pexels.com