3 ψέματα που λέμε όλοι πριν το πρώτο ραντεβού

Τσακιρίδου Χριστίνα
3 ψέματα που λέμε όλοι πριν το πρώτο ραντεβού

Τόσο οι άντρες αλλά και οι γυναίκες.

Τα πρώτα ραντεβού είναι συχνά αμήχανα αλλά και πολύ τρυφερά. Αυτές οι πρώτες συζητήσεις, στιγμές και σκέψεις που κάνεις με τον άλλον, σας φέρνουν πιο κοντά ή και όχι.

Αρκετές φορές έχει τύχει να συνομιλούμε για αρκετό καιρό με κάποιον πριν τολμήσουμε να βγούμε date με αποτέλεσμα να έχουμε μάθει πολλά πράγματα για τη ζωή και την καθημερινότητά του. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως τόσο το ωραίο φύλο αλλά και οι άντρες λένε μικρά, αθώα ψεματάκια σε συγκεκριμένα θέματα.

5 σημάδια-απόδειξη πως βρήκες το άλλο σου μισό



3 ψέματα που λέμε πριν το πρώτο ραντεβού

rantebou1

1) Ύψος

Ένα από τα πιο συχνά ψέματα που λένε τόσο οι άντρες αλλά και οι γυναίκες είναι το πραγματικό τους ύψος. Αρκετά άτομα τείνουν να προσθέτουν μερικά εκατοστά, νομίζοντας ότι έτσι θα είναι περισσότερο ελκυστικοί προς το αντίθετο φύλο.

2) Εισόδημα

Όσο ανούσια είναι τα ψέματα για την εμφάνιση, άλλο τόσο είναι και τα ψέματα για την οικονομική σου κατάσταση. Μην ξεχνάς πως με τον καιρό θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και αν έχεις εξαπατήσει τον μελλοντικό σου σύντροφο, δεν θα σε ξαναεμπιστευθεί. Εάν δεν αισθάνεσαι καλά για τη δουλειά ή το εισόδημά σου, μοιράσου το μαζί του και εξήγησε τους μελλοντικούς σου στόχους.

3) Βάρος

Κακά τα ψέματα κορίτσια όλες συνηθίζουμε να αφαιρούμε μερικά κιλά όταν μας ρωτάνε για το βάρος μας. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που ωραιοποιούμε τις φωτογραφίες μας στα social media «πειράζοντας» ελάχιστα τις αναλογίες μας. Το βάρος είναι ένα από τα κύρια θέματα αυτοεκτίμησης που αντιμετωπίζουν αρκετοί ενήλικες. Αντί να λες ψέματα για τα κιλά σου, κάνε ακριβώς το αντίθετο: πες την απόλυτη αλήθεια. Μην ξεχνάς πως όποιος άνθρωπος σε κρίνει βάση των κιλών σου, απλά δεν αξίζει να είναι δίπλα σου.

Να θυμάσαι...

Το να λες την αλήθεια για το ποια είσαι δεν είναι μόνο προς όφελος του άλλου ατόμου αλλά και για δικό σου καλό. Με το να είσαι ειλικρινής από την αρχή, κερδίζεις περισσότερο σεβασμό και αποδεικνύεις πάνω απ' όλα ότι νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

7...βασανιστήρια που κάνουμε στους άντρες (και τα υπομένουν). Θα τα βρεις όλα με ένα κλικ εδώ.

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com