Τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα! Πώς θα στα δώσει ο σύντροφος σου χωρίς δισταγμό

Τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα! Πώς θα στα δώσει ο σύντροφος σου χωρίς δισταγμό

Μικρά μυστικά για να ενισχύσεις την επικοινωνία σας και να ζητάς σωστά όσα επιθυμείς.

Σήμερα θέλω να σου μιλήσω για ένα ιδιαίτερο θέμα, το οποίο βλέπω ότι προβληματίζει αρκετές γυναίκες. Σε πρόσφατη συζήτηση που είχα με τις φίλες μου, αναρωτηθήκαμε εάν παίρνουμε συχνά αυτό που θέλουμε από τους συντρόφους μας.

Σε καλύπτει ο σύντροφός σου ή όχι; Iδού η απορία!

via GIPHY

Όχι, δεν εννοώ να σου προσφέρει υλικά αγαθά όπως τσάντες, γόβες κλπ. Με λύπη μου διαπίστωσα πως αρκετές γνωστές μου νιώθουν ότι ο αγαπημένος τους δεν τις καλύπτει συναισθηματικά και ταυτόχρονα εκείνες δεν ξέρουν πώς να ζητήσουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν από τον άνθρωπό τους.

Εννοείται πως βάζω και τον εαυτό μου μέσα στην παραπάνω κατηγορία! Είναι απολύτως λογικό να θυμώνεις και να απογοητεύεσαι εάν ο σύντροφός σου δεν καταλαβαίνει τα θέλω σου. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς θα ζητάς αυτό που θέλεις από εκείνον.

5 γνωρίσματα που έχουν μόνο τα ευτυχισμένα ζευγάρια



Πώς θα παίρνεις αυτό που θέλεις από τον αγαπημένο σου- Όλα τα tips

#1 Γίνε συγκεκριμένη

Εξήγησε ακριβώς τι σε ενοχλεί, τι θέλεις να αλλάξει ή όλα όσα θέλεις από την σχέση σας. Κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό σου γι' αυτό είναι προτιμότερο να βοηθήσεις την κατάσταση, δίνοντάς του να καταλάβει τις ανάγκες και τα θέλω σου.

#2 Απόφυγε τις εκρήξεις θυμού

Κανείς δεν βρήκε ποτέ το δίκιο του με φωνές, απειλές ή συναισθηματικούς εκβιασμούς. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον απωθήσεις και να δημιουργήσεις χάσμα ανάμεσά σας. Κατέγραψε σε ένα χαρτί όλα όσα θες να του ζητήσεις και κάνε μια ειλικρινή κουβέντα μαζί του.

#3 Δέξου ότι μπορεί η απάντηση να είναι «όχι»

Κανείς δεν μας εγγυάται ότι όταν ζητήσουμε κάτι, αυτόματα θα το λάβουμε κιόλας. Δέξου το «όχι» σαν αυτό που είναι και τίποτα παραπάνω. Άσε τους εγωισμούς στην άκρη, μπες για λίγο στη θέση του άλλου και δες τα πράγματα και από τη δική του σκοπιά. Ίσως αργότερα οι συνθήκες να αλλάξουν και να έρθει η κατάλληλη στιγμή για το «ναι»

Πόσο κρατά τελικά η φάση που «στάζεις μέλι» σε μια σχέση;

Πηγή κεντρικής: freepik.com