Γιατί όλες οι γυναίκες ψάχνουμε έναν James Bond στη ζωή μας; (ιδού η απορία)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γιατί όλες οι γυναίκες ψάχνουμε έναν James Bond στη ζωή μας; (ιδού η απορία)

Είναι ο 007 ο άνδρας-πρότυπο και αν ναι ποιοι οι λόγοι πίσω από αυτό;

Δεν θα πω ψέματα. Από μικρή ηλικία είχα έρωτα με τις ταινίες δράσεις, τους πράκτορες και ό,τι έχει σχέση με καταδίωξη. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που είδα την πρώτη ταινία James Bond.

Ο εμβληματικός Βρετανός πράκτορας που δημιούργησε ο Ίαν Φλέμινγκ διαθέτει καυστικό χιούμορ, ψυχραιμία, εκρηκτικό ταπεραμέντο, αγάπη για την πατρίδα και φυσικά...για το ωραίο φύλο. Δεν θυμίζει σε τίποτα άλλους πράκτορες, έχει την δική του ιδιοσυγκρασία και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθιερώθηκε και λατρεύτηκε από τις γυναίκες (και όχι μόνο!) όσο κανένας άλλος κινηματογραφικός χαρακτήρας.James Bond: Το «No Time to Die» είναι μια ταινία που αξίζει να δεις στο σινεμά (photos)

Γιατί όλες θέλουμε έναν άνδρα σαν τον James Bond- 007 αργείς;

https://www.instagram.com/tv/CTMXQ11o-a0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανεξάρτητα από την αδιαμφισβήτητη γοητεία του Daniel Craig, ο Bond είναι ο Mr. Dreamy για κάθε γυναίκα. Ο 53χρονος ηθοποιός, ο οποίος κατ' εμέ είναι ο πιο επιτυχημένος Bond των τελευταίων ετών, ενσάρκωσε τον θρυλικό 007 σε 5 ταινίες από το 2006 (Quantum of Solace, Casino Royale, Skyfall, Spectre, No time to Die) μέχρι και την τελευταία του ταινία ως James Bond που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες, με τίτλο «Νο time to die».

Eπανέρχομαι όμως στο θέμα μας. Γιατί όλες θέλουμε έναν James Bond στη ζωή μας; Είναι ο 007 το πρότυπο άνδρα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι γυναίκες αναζητούμε την ασφάλεια, γοητευόμαστε από το απαγορευμένο ενώ δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε έναν «ιππότη» δηλαδή τον σύγχρονο gentleman.

5 λόγοι για τους οποίους ο 007 είναι ο άντρας των ονείρων μας

via GIPHY

1) Θέλουμε έναν άνδρα που να αποπνέει ασφάλεια και σιγουριά.

2) Τα αρσενικά με χιούμορ είναι αδιαμφισβήτητα sexy.

3) Ας είμαστε ειλικρινείς. Στα δύσκολα θέλουμε εκείνον που θα ξέρει πώς να αντιδράσει, θα είναι ψύχραιμος και θα μας πάρει στην αγκαλιά του για να μας ηρεμήσει.

4) O James Bond είναι πάντα εκεί την σωστή στιγμή. Μπορεί και την λάθος..Βρίσκει πάντοτε ωστόσο τον τρόπο να «κλέψει» το κορίτσι, και φυσικά τις εντυπώσεις.

5) Ένας εμφανίσιμος άνδρας θα κερδίσει όλα τα βλέμματα ένας gentleman όμως θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη μας.

Για να λέμε όμως τα πράγματα όπως έχουν, δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλαμε έναν άνδρα ο οποίος είναι συνεχώς απών από τη ζωή μας επειδή τον καλεί το καθήκον ενώ παράλληλα φλερτάρει με ό,τι κινείται. Λένε πως είμαστε οι επιλογές μας, ωστόσο οφείλω να ομολογήσω πως θα ζούσα τον απόλυτα έρωτα στο πλευρό του 007 με οποιοδήποτε κόστος-συνέπεια..

Πηγή κεντρικής: apimages.com