Στους δυο τελικά τρίτος χωρεί;

Στους δυο τελικά τρίτος χωρεί;

Ή, αλλιώς, όταν μια γυναίκα μπλέκει με δυο αδέρφια σε ένα ιδιόρυθμο τρίο.

Αν πριν ένα μήνα μου λέγατε πως υπάρχει γυναίκα που θα μπορούσε να πάει στο κρεβάτι με δύο αδέρφια, τότε απλά θα την χαρακτήριζα όπως ίσως εσείς χαρακτηρίσετε τώρα εμένα. Αν, μάλιστα, μου λέγατε ότι δηλώνει πως τους αγαπά, τότε θα έπεφτα από τα σύννεφα.

Όμως η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και σε ένα τέτοιο πρωταγωνίστησα και εγώ. Για να πάρω, όμως, τα πράγματα από την αρχή: τον έναν από τους δυο τον γνώρισα πριν περίπου τρεις εβδομάδες και αμέσως τον ερωτεύτηκα μέχρι τη στιγμή που είδα τον κατά έναν χρόνο μεγαλύτερο αδελφό του. Αμέσως μου γυάλισε, αλλά φυσικά δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να το επεξεργαστώ στο μυαλό μου, μέχρι το περασμένο σαββατοκύριακο. Το αγόρι μου μου πρότεινε να πάμε στο εξοχικό του για βουτιές στην πισίνα μαζί με τον αδερφό του και έτσι και έγινε. Περνούσαμε υπέροχα, το αλκοόλ έρρεε άφθονο και εγώ ήμουν στα καλύτερά μου. Το βράδυ μας βρήκε και τους τρεις μαζί αραχτούς στις ξαπλώστρες να απολαμβάνουμε την δροσιά της εξοχής και τον καθαρό αέρα.

Δεν ξέρω πως ακριβώς συνέβη και αν τα αδέρφια το είχαν προσχεδιάσει ή όχι, όμως καθώς εγώ φιλιόμουν με τον δικό μου, εκείνος έκανε νεύμα και ο big brother του μας πλησίασε και άρχισε να με χαϊδεύει στο μηρό. Τελικά καταλήξαμε να κάνουμε και οι τρεις μαζί σεξ στο πλάι της πισίνας μεθυσμένοι από ηδονή. Όταν τελειώσαμε, ώρες μετά, βάλαμε και οι τρεις τα γέλια και περάσαμε στα ενδότερα χωρίς να το συζητήσουμε. Την επομένη η ημέρα κύλησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα και σήμερα όλο αυτό μοιάζει με μακρινό όνειρο, καθώς όλα ρέουν φυσιολογικά. Με το αγόρι μου ξαναβρεθήκαμε, τον αδερφό του δεν τον έχω συναντήσει ακόμη, αλλά σίγουρα σύντομα θα συμβεί και αυτό και εγώ βρίσκομαι μπερδεμένη, καθώς τελικά τους θέλω και τους δυο. Τι να κάνω; Μήπως να ξεκόψω και από τους δυο, γιατί όλο αυτό μοιάζει αρρωστημένο;

Μαίρη, ετών 27