Ο Νo1 τρόπος για κάνεις καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού

Ο Νo1 τρόπος για κάνεις καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού

Μια τόσο απλή αλλά παράλληλα σημαντική κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Το πρώτο ραντεβού είναι συχνά αμήχανο και αγχωτικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κορυφαίος dating coach, Matthew Hussey, προσπαθεί να μετριάσει λίγο από αυτό το άγχος και να καθοδηγήσει σωστά τις γυναίκες προς την εύρεση της αγάπης.

Πρώτο ραντεβού-Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί

via GIPHY

Ο Hassey είναι τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του ενώ υποστηρίζει ότι λόγω των δικών του εμπειριών μπορεί να καταλάβει καλύτερα τους άλλους. Περιγράφει τα πρώτα του ραντεβού ως «ένα θανατηφόρο κοκτέιλ ντροπαλότητας, εσωστρέφειας και τρομερού φόβου απόρριψης».

Ο «γκουρού της αγάπης» μοιράζεται συχνά συμβουλές στο διαδίκτυο μέσω των social media. Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok όπου αναλύει τo no1 πράγμα που πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού.

14 σημάδια που δείχνουν ότι είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε

via GIPHY

Πώς θα κάνεις την καλύτερη εντύπωση στο πρώτο ραντεβού

Να συμπεριφέρεστε στους άλλους όπως θέλετε να σας φέρονται. Τελικά, η ευγένεια είναι το κλειδί σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα σχέσεων.

«Όταν ένας άντρας σε βλέπει να είσαι ευγενική με ανθρώπους με τους οποίους δεν χρειάζεται να είσαι καλή, δείχνεις έτσι τον πραγματικό σου χαρακτήρα», εξηγεί.

Συνιστά μικρές πράξεις καλοσύνης, όπως να προσφέρεις ένα κομπλιμέντο σε κάποιον με τον οποίο έχεις μια σύντομη αλληλεπίδραση ή να είσαι απόλυτα ευγενής σε σερβιτόρους και μπάρμαν. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείς σε ένα πρώτο date, δοκίμασε να προσφέρεις ένα χαμόγελο και ένα κομπλιμέντο σε κάποιον.

Χώρισες; 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις (αλλά θα τα κάνεις ούτως ή άλλως)



Πηγή κεντρικής: pexels.com