Έχετε μεγάλο ταλέντο στα χείλη;

Έχετε μεγάλο ταλέντο στα χείλη;

Νομίζατε ότι είσαστε expert στα φιλιά; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε.

Μπορεί να θεωρείτε τον εαυτό σας την καλύτερη, με μεγάλη εμπειρία και μεγάλη επιδεξιότητα στα χείλη, όμως, μήπως κατά βάθος κάνετε λάθος; Μήπως τα φιλιά σας δεν είναι τόσο «τέλεια» όσο νομίζετε; Μήπως τελικά δεν έχετε ταλέντο στα χείλη και τα φιλιά σας επιδέχονται βελτίωση; Αυτά είναι τα τέσσερα «θανάσιμα αμαρτήματα» που μπορεί να διαπράττετε όταν φιλάτε.

  • Κακή αναπνοή. Δεν υπάρχει χειρότερη εμπειρία από το να σας φιλά κάποιος και να μην έχετε δροσερή αναπνοή. Φροντίστε πάντα να έχετε μαζί σας μέντες και τσίχλες ή ακόμη καλύτερα να βουρτσίζετε τα δόντια σας.
  • Το φιλί-γλείψιμο σκύλου. Είναι ωραίο να φιλάτε τον καλό σας στο μέτωπο ή στη μύτη πριν φτάσετε στα χείλη του, αλλά είναι τελείως διαφορετικό από το να αφήνετε μια υγρή γραμμή σαν από σαλιγκάρι πάνω στο πρόσωπό του με τη γλώσσα σας. Ελέγξτε τη και χρησιμοποιήστε τη μόνο μες στο στόμα του ή τουλάχιστον έχετε μαζί σας πάντα χαρτομάντιλα για να τον σκουπίσετε.
  • Το φιλί-στεγνό καθάρισμα. Αυτό το λάθος το κάνουν κυρίως οι άνθρωποι με μικρά χείλη. Είναι όταν φιλιέστε και μετά νιώθετε πως χρειάζεστε ενυδάτωση στα χείλη από κάποιο προϊόν. Το σωστό φιλί, εκτός του ότι δεν είναι ούτε πολύ υγρό αλλά ούτε και ξηρό σαν την έρημο Σαχάρα, κυρίως πρέπει να είναι παθιασμένο. Ενώστε τα χείλη σας με του αγοριού σας και δώστε του να καταλάβει.
  • Το φιλί-επίθεση ζώου. Το φιλί δεν πρέπει να μοιάζει με επίθεση πεινασμένου ζώου. Αν διαπιστώσετε πως το αγόρι σας όταν φιλιέστε είναι συνέχεια σε άμυνα τότε κάτι κάνετε λάθος. Δώστε χώρο στον καλό σας και σίγουρα θα μάθετε και κάτι που δε γνωρίζατε περί φιλιού.