Ο γιος της φίλης μου είναι δύο φορές γιος μου

Ο γιος της φίλης μου είναι δύο φορές γιος μου

Όταν οι σχέσεις μπερδεύονται τότε γίνονται οι πιο αναπάντεχοι συνδυασμοί.

Από τότε που χώρισα αποφάσισα να κάνω ό,τι θέλω στην ερωτική μου ζωή.

Φέτος τα χριστούγεννα βγήκα για clubbing με την παρέα μου, φορώντας ό,τι πιο μικροσκοπικό, σέξι και διάφανο υπήρχε στη γκαρνταρόμπα μου. Ανάμεσα σε άλλους, βρέθηκε στην παρέα και ο γιος μιας φίλης μου ο Σπύρος 25 ετών, τον οποίο ξέρω από τότε που ήταν 7. Θυμάμαι ότι καθώς τον παρατηρούσα να μεγαλώνει, σκεφτόμουν ότι εξελίσσεται σε ιδιαίτερα όμορφο αγόρι. Ποτέ όμως δε σκέφτηκα τίποτα πονηρό για το γιο της φίλης μου. Εκείνο το βράδυ όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Καθώς οι ώρες και το αλκοόλ κυλούσαν, βρεθήκαμε να χορεύουμε τσιφτετέλι με τρόπο που σίγουρα δεν ήταν αθώος και φιλικός. Τον ένιωθα να με αγγίζει και να μεγαλώνει, να με κοιτάζει και να μου χαμογελά με τα υπέροχα χείλη του. Λίγη ώρα πριν φύγουμε μου είπε «Θες να έρθεις σπίτι μου;». Δεν πίστευα στ' αυτιά μου. Το παιδί που τόσα χρόνια παρατηρούσα να μεγαλώνει, είχε πλέον γίνει άντρας και μου έλεγε «έχω τουλάχιστον δέκα χρόνια που θέλω να στο πω αυτό, αλλά δεν είχα ούτε το σπίτι ούτε το θάρρος».

Αποφάσισα να μην αντισταθώ. Το σπίτι του ήταν υπέροχο και ο ίδιος αποτελούσε ένα παράξενο μείγμα έμπειρου άντρα και αμήχανου, ατσούμπαλου εφήβου. Φαντάστηκα πως αυτού του είδους η συμπεριφορά του έβγαινε επειδή ήμουν εγώ μαζί του. Βγήκα στο μπαλκόνι να απολαύσω τη θέα και τον ένιωσα πίσω μου να κολλάει πάνω μου φιλώντας με. Προτού το καταλάβω, βρεθήκαμε μέσα στο σπίτι, με τα ρούχα μας πεταμένα παντού, να κάνουμε ό,τι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους επάνω σε όλα ανεξαιρέτως τα έπιπλα και συσκευές. Εννοείται πως από τότε βρισκόμαστε αρκετά συχνά, αν και κρυφά από τους γονείς του...

Γεωργία, 41 ετών.