Φαντασία στον έρωτα

Φαντασία στον έρωτα

Στον έρωτα όλα επιτρέπονται.

Η σεξουαλική μου ζωή μπορώ να πω πως ξεκίνησε «φυσιολογικά» όπως λίγο-πολύ όλος ο κόσμος και στην πορεία άρχισα να μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα για το άθλημα.
Εδώ και μερικά χρόνια περίπου έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως το σεξ, όταν πραγματοποιείται μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας επάνω σε ένα κρεβάτι απλά, είναι ιδιαίτερα βαρετό και αδιάφορο. Ακόμα κι αν υπάρχει έρωτας –πράγμα που αυτομάτως το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον- προσωπικά βρίσκω πως δεν έχει κανένα νόημα αν δεν προσθέσεις λίγο αλατάκι και πιπεράκι.


Με άλλα λόγια, είμαι υπέρ της χρήσης σεξουαλικών παιχνιδιών, αξεσουάρ, στολών κλπ κλπ και πιστεύω πως αν βάζουμε φαντασία σ' αυτόν τον τομέα της ζωής μας, τότε η έλξη ανάμεσα στους δύο, μπορεί και να μην ξεθυμάνει ποτέ. Προσωπικά, από τότε που αναγνώρισα τι θέλω, βάζω στη ζωή μου μόνο ανθρώπους που επιθυμούν το ίδιο και δεν ασχολούμαι καθόλου με όσους ακολουθούν μονίμως την πεπατημένη.


Φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, αλλά οι ανόητοι συντηρητισμοί καλό είναι να παραδεχτούν όλοι πως κρατούν πίσω τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων και τελικά τους κάνουν να βαριούνται ο ένας τον άλλο.


Δήμητρα, 32