Κεριά, μυαλό ή συνεχής επιβεβαίωση; Υπάρχουν 5 διαφορετικά πράγματα που διεγείρουν μια γυναίκα

Ιωάννα Τζανή
Κεριά, μυαλό ή συνεχής επιβεβαίωση; Υπάρχουν 5 διαφορετικά πράγματα που διεγείρουν μια γυναίκα

5 διαφορετικοί τρόποι που απογειώνουν τη σεξουαλική επιθυμία μιας γυναίκας.

Στην αρχή μιας σχέσης, η έλξη που υπάρχει ανάμεσά σας είναι τόσο έντονη, που το σεξ μαζί του - στο μυαλό σου τουλάχιστον - είναι ό,τι καλύτερο έχεις ζήσει. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος και αν θέλω κάποιον πάρα πολύ, μπορεί η λίμπιντό μου να φτάσει στα ουράνια, ακόμα κι αν - εδώ που τα λέμε - δεν είναι και κάτι super wow.

Στην πορεία, όμως, αυτός ο ενθουσιασμός και το πάθος ίσως αρχίσουν να εξαλείφονται και το συναίσθημα που... μόνο που τον βλέπεις διεγείρεσαι, σταματήσει να υπάρχει.

kinito 1

Γιατί το sexting δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο! Όλα τα Do's και τα Don’ts

Εάν βιώνεις κάτι τέτοιο και το σεξ μεταξύ σας δεν είναι όπως ήταν κάποτε, έχε υπ' όψιν σου ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δε γνωρίζετε ο ένας τα... αδύναμα σημεία του άλλου.

Υπάρχουν τρόποι για να αυξήσεις τη σεξουάλική σου ορμή, αλλά για να συμβεί αυτό, το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις ποια είναι τα σημεία που σου «γαργαλάνε» τη φαντασία και σε κάνουν να θες τον σύντροφό σου... εδώ και τώρα!

Σαν γυναίκα που έχω δώσει δέουσα σημασία σε αυτό το κομμάτι και προσπαθώ σε κάθε σχέση μου να κρατάω το πάθος και τη σεξουαλική επιθυμία ζωντανά μέχρι το τέλος, θα σου πω με σιγουριά πως μία από τις πιο ερωτογενείς ζώνες κάθε γυναίκας είναι η επιδερμίδα. Το να ασχοληθεί ο άλλος με κάθε σπιθαμή του κορμιού σου, να σε χαϊδεύει ή να σου κάνει απαλό μασάζ, είναι το Α και το Ω για να σε κρατήσει... αιχμάλωτη στην καρδιά - και το κρεβάτι του φυσικά!


https://www.instagram.com/p/CG34M4_DXRP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας άλλος παράγοντας για έντονη σεξουαλική επιθυμία, που βρίσκεται επίσης στην κορυφή της λίστας μου, είναι η εγκεφαλική διέγερση. Να μπορεί ο άλλος να εξιτάρει το μυαλό σου, να μπορεί να κατακτήσει πρώτα το μυαλό και μετά το σώμα σου. Να σε κάνει να νιώθεις η μία και μοναδική για εκείνον και να σου εκφράζει πόσο πολύ σε θέλει, με τρόπο που μόνο αυτός ξέρει.

Εάν ο άλλος δεν έχει χιούμορ, δεν έχει λέγειν, φαντασία και μυαλό, ό,τι και να κάνει, δε μπορέσει ποτέ να με «ανάψει» και να με κάνει να τον θέλω σεξουαλικά. Μην υποτιμάς τη δύναμη του νου, μπορεί να κάνει θαύματα.

Ωστόσο, αυτά είναι τα δικά μου αδύναμα σημεία... Επειδή κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, θα σου πω σε αυτό το σημείο ότι υπάρχουν 4 διαφορετικά πράγματα που εξιτάρουν τη φαντασία, και συνεπώς ανεβάζουν τη σεξουαλική επιθυμία. Πάμε να τα αναλύσουμε ώστε να μπορέσεις να προσδιορίσεις σε ποια κατηγορία ανήκεις. Βέβαια, ό,τι διαβάσεις παρακάτω ισχύει και για τους άντρες, οπότε καλό είναι να ασχοληθείς και με τις δικές του, ώστε να απογειωθεί η σεξουαλική σας ζωή.

#1. Οπτικό ερέθισμα

Αυτό ισχύει κυρίως για τους άντρες, καθώς όπως θα γνωρίζεις, είναι πάνω απ' όλα οπτικοί τύποι, ωστόσο δεν είναι λίγες οι γυναίκες που διεγείρονται μόλις δουν τον σύντροφό τους με στολή ή παρακολουθώντας ερωτικές ταινίες. Tip: Δοκίμασε να παρακολουθήσετε μία ερωτική ταινία μαζί με τον σύντροφό σου για να αυξήσετε την ευχαρίστησή σας, εάν κάποιο από τα βασικά ερεθίσματα σας ενεργοποιείται μέσω της όρασης.

#2. Sapiosexuals

Οι sapiosexuals – νοοσεξουαλικοί ή ευφυϊολάγνοι στα ελληνικά - είναι άνθρωποι που χρειάζονται να κάνεις έρωτα με το μυαλό τους πριν μπορέσεις να κάνεις με το σώμα τους (ε ναι, αυτή είναι ξεκάθαρα η κατηγορία στην οποία ανήκω!). Αυτό απαιτεί πολλή συζήτηση πριν μπορέσει ο άλλος να κάνει οτιδήποτε πάνω σου, ώστε να σε ανάψει πρώτα εγκεφαλικά. Σε διεγείρει η ευφυΐα, το χιούμορ και το λέγειν.



#3. Συνεχής επιβεβαίωση

Το να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου θέλει μόνο εσένα και μόνο εσύ τον ανάβεις, μπορεί να σε διεγείρει όσο τίποτα άλλο.

#4. Περιβάλλον

Αυτοί οι άνθρωποι εκτιμούν πράγματα όπως η μουσική, τα κεριά, ο χαμηλός φωτισμός ή η αισθησιακή μουσική.

#5. Άγγιγμα

Last but not least... Οι περισσότερες γυναίκες διεγείρονται με το άγγιγμα, το μασάζ ή με το χάιδεμα, πριν προχωρήσετε στα προκαταρκτικά και ύστερα στο σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μείνε συνειδητά single... και 4 ακόμα τρόποι για πιο έντονη σεξουαλική ζωή

Τα ετερώνυμα έλκονται... ή μήπως είναι μόνο ένας μύθος;